Oris ProPilot X Kermit Edition

Bekijk alle horloges van ORIS
Oris ProPilot X Kermit Edition
Oris ProPilot X Kermit Edition
Oris ProPilot X Kermit Edition
Oris ProPilot X Kermit Edition

In samenwerking met Disney

This time it’s not so serious…
Oris lanceerde deze maand de ProPilot X Kermit Edition, een horloge bedoeld om mensen een glimlach op hun gezicht te toveren. En wie anders dan Kermit, de wereldbekende kikker uit The Muppet Show, is er beter geschikt om samen met de Zwitserse horlogemaker deze rol op zich te nemen.

De ProPilot X Kermit Edition heeft een limoengroene wijzerplaat, maar de leukste functie zit verscholen in het datumvenster. Op de eerste van elke maand, ook wel 'Kermit Day' genoemd, verschijnt Kermit's vrolijke gezicht in het datumvenster.

Het horloge heeft ook “serieuze” kenmerken. De titanium horlogekast heeft een diameter van 39mm, een gekartelde lunette en een grote schroefkroon beschermd met kroonbeschermers. De meerdelige kastconstructie met saffierglas zorgt voor een waterdichtheid tot 100 meter. De uuraanduiding is gedrukt op de wijzerplaat en er zijn geen cijfers gebruikt. Op de stalen wijzers is witte Super-LumiNova aangebracht. Het horloge wordt gepresenteerd op een geïntegreerde titanium armband met een vouwsluiting en Oris' eigen "Lift"-systeem voor eenvoudige, maar veilige bediening.

De ProPilot X Kermit Edition wordt aangedreven door het Calibre 400. Het automatische gangwerk werd door de ingenieurs van de Zwitserse horlogemaker zelf ontworpen en heeft een hoog niveau van antimagnetisme, een gangreserve van vijf dagen en 10 jaar garantie. Het heeft een nauwkeurigheid van -3/+5 seconden per dag, wat binnen de COSC parameters valt.

26/04/2023

Divider