Horloge Oris Hank Aaron Limited Edition 01754 7785 4081-Set

  • Hank Aaron
Horloge Oris Hank Aaron Limited Edition 01754 7785 4081-Set
Horloge Oris Hank Aaron Limited Edition 01754 7785 4081-Set
Horloge Oris Hank Aaron Limited Edition 01754 7785 4081-Set
Horloge Oris Hank Aaron Limited Edition 01754 7785 4081-Set
Horloge Oris Hank Aaron Limited Edition 01754 7785 4081-Set
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 2.300,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkORIS
CollectieLimited Edition
Referentie01754 7785 4081-SET
BinnenwerkAutomatic
CaliberOris caliber 754
ComplicatiesAutomatisch
WijzerplaatWit
HorlogekastStaal
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter40 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandBlauw
Garantie2 Jaar

Het is ons een genoegen om de Hank Aaron Limited Edition te presenteren. Het is vernoemd naar de legendarische honkbalspeler Hank Aaron, een Hall of Famer en groot filantroop. Aaron zocht nooit de schijnwerpers, maar zijn prestaties op en buiten het veld hebben altijd de aandacht getrokken. Hij brak onder meer het bijna 40 jaar oude homerunrecord van Babe Ruth in 1974. Ondanks zijn prestaties en de bewondering die daarmee gepaard ging, stond Hank altijd bekend om zijn fatsoen en nederigheid.

Het horloge is gebaseerd op de Big Crown Pointer Date. Gebaseerd op het uniform van Hank Aaron, hebben we ze mooie details gegeven in blauw, rood en wit. Een blauwe leren band, gestikt als een honkbalhandschoen, maakt het aandenken compleet. Ook inbegrepen is een NATO-band in blauw, rood en wit. We maken 2.297 exemplaren van het horloge - één voor elk van Hank's RBI (Run Batted In - een treffer gevolgd door een succesvolle run). Hij heeft nog steeds een honkbalrecord in de Major League. Het horloge ondersteunt ook het werk van de Chasing the Dream Foundation.

De Oris Hank Aaron Limited Edition 01754 7785 4081-Set, heeft een witte wijzerplaat. Het Oris horloge heeft een 40mm staal kast en een blauw leren band. Het horloge heeft een waterdichtheid van 50 meter.

De motor van dit Oris horloge is een automatisch gangwerk, de caliber Oris 754. Het horloge heeft een gangreserve van 38 uren.

Het Oris horloge beschikt over twee jaren fabrieksgarantie, en wordt geleverd met een originele Oris box, vergezeld met alle documenten.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Oris, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Meer over ORIS

Oris is een Zwitserse horlogeproducent. Het bedrijf werd opgericht in 1904 en staat erom bekend alleen mechanische horloges te produceren.

Sinds 1904 zit het maken van industriële horloges in onze botten en zit vakmanschap in onze ziel. Onze mechanische horloges voldoen altijd aan het credo van Oris: "Things must be sense". We leven voor de kwaliteit van het werk dat we in onze horloges stoppen. Terwijl anderen een pad volgen, bepalen wij ons eigen pad. 

MECHANICAL MINDS

Oris is een van de weinige Zwitserse horlogemerken die alleen mechanische horloges maakt. Een mechanisch horloge is iets moois, ontworpen volgens principes die al generaties lang bestaan en tot ver in de toekomst zullen voortduren.

SINDS 1904

We zijn trots op onze lange geschiedenis en erfgoed - en we vergeten het nooit wanneer we nieuwe uurwerken en nieuwe horlogeontwerpen ontwikkelen. Een horloge van Oris is gemaakt om lang mee te gaan en een leven lang plezier te bieden.

INNOVATIEF EN OPRECHT

Oris streeft er voortdurend naar om betere horloges te maken die mooie, innovatieve functies en geavanceerde prestatieniveaus bieden. De in eigen huis ontwikkelde Calibre 400-serie Swiss Made-automaten belooft bijvoorbeeld een gangreserve van vijf dagen, antimagnetisme en een garantie van 10 jaar en aanbevolen onderhoudsintervallen van 10 jaar.

EEN GEEST VAN ONAFHANKELIJKHEID

Oris is een onafhankelijk bedrijf, waardoor de waarden in veilige handen zijn. Het betekent ook dat we efficiënt en vrij zijn om te innoveren en handige functies en functies te verkennen die onze klanten willen en nodig hebben.


Bekijk alle horloges van ORIS