Horloge Oris Aquis Pro 4000M 01400 7777 7155-SET

  • Aquis Pro 4000M
Horloge Oris Aquis Pro 4000M 01400 7777 7155-SET
Horloge Oris Aquis Pro 4000M 01400 7777 7155-SET
Horloge Oris Aquis Pro 4000M 01400 7777 7155-SET
Alt text
Alt text
Alt text
€ 5.700,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkORIS
CollectieAquis
Referentie01400 7777 7155-SET
BinnenwerkAutomatic
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatBlauw
HorlogekastTitanium
Kastdiameter49 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandAndere materialen
Kleur bandBlauw
Garantie2 Jaar

De Aquis-collectie duikhorloges biedt functionaliteit uit de echte wereld in een innovatief pakket, door een combinatie van doordacht ontwerp, hoogwaardige materialen en geschikte functies.

Trek de gevulkaniseerde zwarte rubberen rand van de ring omhoog. Hierdoor wordt het Rotation Safety System ontgrendeld en daarmee de bovenste zwarte keramische ring met de minutenschaal. Wanneer geactiveerd, verschijnt er een roestvrijstalen ring rond de rand van de bovenste ring.

Nu de roestvrijstalen ring zichtbaar is, draait u de bovenste ring tegen de klok in en lijnt u de markering uit met de positie van de minutenwijzer om de duiktijd af te lezen.

Wanneer deze op zijn plaats zit, drukt u op de bovenste ring totdat deze op zijn plaats klikt. De tijdschaal is nu beveiligd en de duik kan beginnen.

De Oris Aquis Pro met referentie 01400 7777 7155-SET heeft een blauwe wijzerplaat met een datum op 6 uur en dit onder een saffier glas. Het Oris duikers horloge heeft een 49.50mm titanium kast en een blauw rubberen armband. Het horloge heeft een waterdichtheid van 4000M.

De motor van deze Oris Aquis horloge is een automatisch gangwerk, de caliber Oris 733. Het horloge heeft een gangreserve van 38 uren. De kastbodem is voorzien van een saffierglas zodat de motor zichtbaar is.

Het Oris horloge beschikt over twee jaren fabrieksgarantie, en wordt geleverd met een originele Oris box, vergezeld met alle documenten.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Oris, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Meer over ORIS

Oris is een Zwitserse horlogeproducent. Het bedrijf werd opgericht in 1904 en staat erom bekend alleen mechanische horloges te produceren.

Sinds 1904 zit het maken van industriële horloges in onze botten en zit vakmanschap in onze ziel. Onze mechanische horloges voldoen altijd aan het credo van Oris: "Things must be sense". We leven voor de kwaliteit van het werk dat we in onze horloges stoppen. Terwijl anderen een pad volgen, bepalen wij ons eigen pad. 

MECHANICAL MINDS

Oris is een van de weinige Zwitserse horlogemerken die alleen mechanische horloges maakt. Een mechanisch horloge is iets moois, ontworpen volgens principes die al generaties lang bestaan en tot ver in de toekomst zullen voortduren.

SINDS 1904

We zijn trots op onze lange geschiedenis en erfgoed - en we vergeten het nooit wanneer we nieuwe uurwerken en nieuwe horlogeontwerpen ontwikkelen. Een horloge van Oris is gemaakt om lang mee te gaan en een leven lang plezier te bieden.

INNOVATIEF EN OPRECHT

Oris streeft er voortdurend naar om betere horloges te maken die mooie, innovatieve functies en geavanceerde prestatieniveaus bieden. De in eigen huis ontwikkelde Calibre 400-serie Swiss Made-automaten belooft bijvoorbeeld een gangreserve van vijf dagen, antimagnetisme en een garantie van 10 jaar en aanbevolen onderhoudsintervallen van 10 jaar.

EEN GEEST VAN ONAFHANKELIJKHEID

Oris is een onafhankelijk bedrijf, waardoor de waarden in veilige handen zijn. Het betekent ook dat we efficiënt en vrij zijn om te innoveren en handige functies en functies te verkennen die onze klanten willen en nodig hebben.


Bekijk alle horloges van ORIS