Horloge Oris Big Crown ProPilot Big Date 01751 7761 4065

  • BC ProPilot
Horloge Oris Big Crown ProPilot Big Date 01751 7761 4065
Horloge Oris Big Crown ProPilot Big Date 01751 7761 4065
Horloge Oris Big Crown ProPilot Big Date 01751 7761 4065
Alt text
Alt text
Alt text
€ 2.150,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkORIS
CollectiePropilot
Referentie01751 7761 4065-07 8 20 08P
BinnenwerkAutomatic
CaliberOris caliber 751
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter41 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

De Oris Big Crown ProPilot-serie is het resultaat van uitgebreid onderzoek samen met professionele piloten en onze productontwerpers, waarbij het Oris Big Crown-DNA werd gerespecteerd en omgezet in een nieuwe generatie. Dit horloge is niet alleen uw perfecte metgezel in de cockpit, maar ook een geweldig uurwerk, waar uw uitdagingen u ook brengen.

De Oris Big Crown ProPilot Big Date met referentie 01751 7761 4065 heeft een blauwe wijzerplaat met een datum op 3 uur en dit onder een saffier glas. Het Oris duikers horloge heeft een 41mm staal kast en een stalen armband. Het horloge heeft een waterdichtheid van 10 bar.

De motor van deze Oris Big Crown ProPilot horloge is een automatisch gangwerk, de caliber Oris 751. Het horloge heeft een gangreserve van 38 uren. De kastbodem is voorzien van een saffierglas zodat de motor zichtbaar is.

Het Oris horloge beschikt over twee jaren fabrieksgarantie, en wordt geleverd met een originele Oris box, vergezeld met alle documenten.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Oris, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Meer over ORIS

Oris is een Zwitserse horlogeproducent. Het bedrijf werd opgericht in 1904 en staat erom bekend alleen mechanische horloges te produceren.

Sinds 1904 zit het maken van industriële horloges in onze botten en zit vakmanschap in onze ziel. Onze mechanische horloges voldoen altijd aan het credo van Oris: "Things must be sense". We leven voor de kwaliteit van het werk dat we in onze horloges stoppen. Terwijl anderen een pad volgen, bepalen wij ons eigen pad. 

MECHANICAL MINDS

Oris is een van de weinige Zwitserse horlogemerken die alleen mechanische horloges maakt. Een mechanisch horloge is iets moois, ontworpen volgens principes die al generaties lang bestaan en tot ver in de toekomst zullen voortduren.

SINDS 1904

We zijn trots op onze lange geschiedenis en erfgoed - en we vergeten het nooit wanneer we nieuwe uurwerken en nieuwe horlogeontwerpen ontwikkelen. Een horloge van Oris is gemaakt om lang mee te gaan en een leven lang plezier te bieden.

INNOVATIEF EN OPRECHT

Oris streeft er voortdurend naar om betere horloges te maken die mooie, innovatieve functies en geavanceerde prestatieniveaus bieden. De in eigen huis ontwikkelde Calibre 400-serie Swiss Made-automaten belooft bijvoorbeeld een gangreserve van vijf dagen, antimagnetisme en een garantie van 10 jaar en aanbevolen onderhoudsintervallen van 10 jaar.

EEN GEEST VAN ONAFHANKELIJKHEID

Oris is een onafhankelijk bedrijf, waardoor de waarden in veilige handen zijn. Het betekent ook dat we efficiënt en vrij zijn om te innoveren en handige functies en functies te verkennen die onze klanten willen en nodig hebben.


Bekijk alle horloges van ORIS