Ocean Rescue
Ocean Rescue
Ocean Rescue
Ocean Rescue
Ocean Rescue
Ocean Rescue
Ocean Rescue

met de nieuwe Seamaster Diver 300M Nekton Edition

OMEGA is de trotse partner van Nekton, een non-profit onderzoeksorganisatie die zich inzet voor onderzoek en bescherming van de oceanen. Om het werk van Nekton te eren, produceerde OMEGA de Seamaster Diver 300M.

Het Nekton-team gelooft dat een gezonde planeet afhankelijk is van een gezonde oceaan. Met deze missie in gedachte willen ze de bescherming van ten minste 30% van de oceaan tegen 2030 ondersteunen door geavanceerde technologie te gebruiken om erachter te komen hoe en waarom de oceanen veranderen.

Om Nekton te ondersteunen heeft OMEGA twee edities van de Diver 300M geproduceerd: een met geïntegreerde zwarte rubberen band en een andere op een stalen armband. Beide Seamaster uurwerken in gepolijst-geborsteld roestvrij staal hebben een met laser bewerkte zwarte keramische [ZrO2] wijzerplaat, graad 5 titanium bezel en achterkant van de kast met medaillon in reliëf van de Nekton onderzeeër.

Wil je op een stijlvolle manier een zeer waardevol doel te ondersteunen? Deze Seamaster Diver 300 M Nekton edition is verkrijgbaar in onze winkel.

 

17/09/2020

Divider