Nieuw Polar Ignite
Nieuw Polar Ignite
Nieuw Polar Ignite

De perfecte workoutpartner!

Met Polar Ignite zet Polar een geheel nieuwe standaard op de markt op het gebied van 24/7 begeleiding en slaapmeting.

In aanloop van deze introductie heeft Polar flink geïnvesteerd in wetenschappelijk onderzoek, wat resulteert in de functies: Nightly Recharge, Sleep Plus Stages en de FitSpark trainingsbegeleiding. Het gaat niet enkel meer om de sportprestaties en het herstel van sportactiviteiten, maar het gaat bij dit product om de algehele gezondheid: in balans zijn en blijven in een wereld waar ons lichaam altijd “aan” staat, met een extreem aanbod aan prikkels en waarin steeds meer mensen stress en burn-out klachten ervaren.

Dit doet de Polar Ignite door onder andere ‘overnight meting’ – tijdens de nacht wordt gemeten hoe het lichaam zich herstelt van stress gedurende de dag en training door je slaap én de activiteit van het autonome zenuwstelsel te meten. Zodat je elke dag opnieuw de juiste keuzes kan maken, optimaal kan presteren en je je 24/7 fit voelt.

Kortom, Polar Ignite is een zeer compleet sporthorloge met GPS en vele sportfunctionaliteiten, maar ook zeker een 24/7 lifestyle coach die je dagelijks advies geeft om je in balans te houden in een druk bestaan.

06/07/2019

Divider