Nieuw Polar Vantage series
Nieuw Polar Vantage series
Nieuw Polar Vantage series
Nieuw Polar Vantage series

Next level multisporthorloges

Winners are made of blood, sweat and data.

De POLAR VANTAGE SERIE is ontwikkeld om ambitieuze atleten te helpen hun volledig potentieel te bereiken en hun doelen te realiseren. Onze geavanceerde gps multisporthorloges bieden voor iedere sport de gegevens die nodig zijn zodat atleten en hun coach zich kunnen concentreren op wat belangrijk is: het harde werk.

Opgedeeld in de Pro versie Vantage V en de Vantage M, is de Vantage Series een data beest van een multisporthorloge. Voorzien van de nieuwste technologie op gebied van hartslagmeting, Polar Precision Prime.

Naast de gekende functies -  een persoonlijk en aanpasbaar trainingsprogramma, zien hoeveel calorieën je verbrandt en motiverende feedback - heeft de nieuwe Vantage Series ook enkele nieuwe snufjes.

TRAINING LOAD PRO
Krijg een allesomvattend beeld van hoe je trainingssessies je lichaam op verschillende manieren belasten.

RECOVERY PRO
Vermijd overtraining en blessures, kijk of je lichaam klaar is voor verschillende soorten training en krijg feedback over je herstel.

HARDLOOPVERMOGEN AAN DE POLS
‘s Werelds eerste meting van hardloopvermogen aan de pols.

JE LOOPVERMOGEN METEN
De Polar Vantage V meet je loopvermogen via de pols, dus je hebt geen footpods of sensoren nodig.

ZWEMGEGEVENS
Polar Vantage producten detecteren automatisch je hartslag, zwemstijl, afstand, snelheid, aantal slagen en rusttijden. Afstand en aantal slagen worden ook bijgehouden wanneer je in open water zwemt.

Levering vanaf november 2018

 

 

 

15/09/2018

Divider