New Omega Seamaster Olympic Games

Bekijk alle horloges van Omega
New Omega Seamaster Olympic Games
New Omega Seamaster Olympic Games
New Omega Seamaster Olympic Games
New Omega Seamaster Olympic Games

Limited Edition Set

Omega is al sinds 1932 Official Timekeeper of the Olympic Games en vervult deze rol met passie en toewijding.
Elke fractie van een seconde telt bij de Olympische Spelen en dus is Omega als officiële tijdwaarnemer een logische keuze.

Deze Olympische Spelen set bestaat uit 5 uurwerken op een geperforeerd lederen band, elk in een kleur van een Olympische ring.
Een speciale, witte doos houdt deze unieke horloges, samen met een mini laatste-ronde bel. Deze bel komt uit dezelfde Zwitserse gieterij als de echte Olympische bellen.

Bij het ontwerpen van de wijzerplaat heeft Omega zich laten inspireren op de stopwatches gebruikt tijdens de Londense Olympische Spelen in 1948. Een witte achtergrond, railway minute track en contrasterende zwarte wijzer.

De achterkant van het uurwerk is gedecoreerd met een geanodiseerd aluminium ring in dezelfde Olympische ring kleur als de lederen band. Op de ring zijn alle gaststeden vermeld, met data, waarbij Omega als officiële tijdwaarnemer heeft gefungeerd.

Deze formidabele uurwerken worden aangedreven door het Master Chronometer caliber 8806.

Ter ere van de naderende 100-jarige samenwerking van Omega met de Olympische Spelen, zijn er slechts 100 Olympic Games Limited Edition Sets gefabriceerd. Slechts één is beschikbaar in België en deze ligt in onze winkel!

Ga ook voor de overwinning en kies voor één van onze mooie horloge merken of quartz horloges

06/08/2018

Divider