Juweel Atelier P Alfons trouwring geelgoud 18 karaat AP R 015 4 Y

  • Alfons
Juweel Atelier P Alfons trouwring geelgoud 18 karaat AP R 015 4 Y
Juweel Atelier P Alfons trouwring geelgoud 18 karaat AP R 015 4 Y
Juweel Atelier P Alfons trouwring geelgoud 18 karaat AP R 015 4 Y
Alt text
Alt text
Alt text

Info

MerkTrouwringen Atelier P
CollectieTrouwring
ReferentieAP R 015 4 Y
JuweelTrouwring
Materiaal & kleurGoud 18 karaat
Garantie2 Jaar

De trouwring van Atelier P met de referentie AP R 015 4 Y uit de Alfons collectie is een geelgouden 18 karaat trouwring. De breedte van de ring is 4mm, maar 2 en 6mm is eveneens mogelijk.

Trouwringen worden gegraveerd met een gravure door u gekozen. De gravure wordt u gratis aangeboden bij de aankoop van nieuwe trouwringen in onze zaak.

We bezitten een grote collectie trouwringen in onze fysieke winkel zodat u steeds in onze zaak vrijblijvend een bezoekje kan brengen en de trouwringen kan aanpassen. Heeft u een specifieke trouwring in gedachten kan u eerst een bericht zenden zodat we kunnen nakijken dat de betreffende trouwring in onze zaak aanwezig is.

Prijs

De prijzen van de trouwringen volgen de dag goudprijs en schommelen regelmatig. U kan de prijs van deze trouwring opvragen.

Online aankopen

Indien u wenst de trouwringen online aan te kopen neemt u even contact op zodat we de juiste informatie; de correcte en huidige dagprijs van de trouwringen, maat van de ring (met behulp van deze PDF) en gravure kunnen bespreken. U kan eveneens rekenen op een cadeautje. 

Meer over Trouwringen Atelier P

L'atelier de Petrus - hét merk voor trouw- en verlovingsringen 

Atelier P. is de trouw- en verlovingscollectie van PC Boschmans, een gerenommeerd Belgisch bedrijf opgericht in 1865.

De letter P. verwijst naar Petrus Boschmans, de oprichter van het bedrijf die in 1907 het atelier van zijn meester Jaques Joris overnam. Het was Petrus die de goudsmid en het familiebedrijf tot een groot succes maakte en de merknaam 'PC Boschmans' vestigde. .

Petrus had zes kinderen die zich bij hem voegden in het familiebedrijf, 5 broers en 1 zus. Door de jaren heen heeft het bedrijf een uitzonderlijke kennis van vakmanschap opgebouwd, waarbij altijd wordt gestreefd naar de hoogste kwaliteit.

De eeuwenoude traditie van vakmanschap wordt vandaag de dag nog steeds beoefend door zijn achterkleinkinderen en de medewerkers van het bedrijf. Samen delen ze nog steeds dezelfde passie voor het maken van iconische stukken.

Als eerbetoon aan Petrus hebben we besloten om een aantal van zijn creaties opnieuw op de markt te brengen, samen met andere ontwerpen die door de jaren heen door zijn opvolgers zijn gemaakt.

De verzameling met de mooiste trouw- en verlovingsringen 

Atelier P. is opgedeeld in drie thema's. Welke stijl je ook verkiest, er is voor elk wat wils.

De Retro Collectie neemt je mee terug in de tijd. Je ontmoet de zes kinderen van Petrus Boschmans door middel van deze edgy, klassieke en originele trouw- & verlovingsringen.

Als u zich aangetrokken voelt tot modern design, geeft u de voorkeur aan

de TRENDY COLLECTION . Het onderscheidt zich door zijn eigenaardige afwerking en eigentijdse uitstraling.

Minder is meer, Petrus was het daar niet meer mee eens.
De TIMELESS COLLECTION is gebaseerd op zijn allereerste ontwerp. Het feit dat die trouw- & verlovingsringen na meer dan 100 jaar nog steeds erg populair zijn, geeft een indicatie dat "sommige dingen bedoeld zijn om lang mee te gaan".

Ben jij ook overtuigd? Neem dan zeker een kijkje naar de kwalitatieve verlovingsringen bij Clem Vercammen. Je kan er niet alleen in de winkel maar ook online terecht om een verlovingsring te kopen. Met ons ruime assortiment vind je er vast ook de perfecte verlovingsring voor jouw partner. 

Bekijk alle juwelen van Trouwringen Atelier P