Horloge OMEGA SPEEDMASTER MOONWATCH PROFESSIONAL "Daniel Craig" 42MM 310.30.42.50.04.001

  • Daniel Craig
Horloge OMEGA SPEEDMASTER MOONWATCH PROFESSIONAL
Horloge OMEGA SPEEDMASTER MOONWATCH PROFESSIONAL
Horloge OMEGA SPEEDMASTER MOONWATCH PROFESSIONAL
Horloge OMEGA SPEEDMASTER MOONWATCH PROFESSIONAL
Horloge OMEGA SPEEDMASTER MOONWATCH PROFESSIONAL
Horloge OMEGA SPEEDMASTER MOONWATCH PROFESSIONAL
Horloge OMEGA SPEEDMASTER MOONWATCH PROFESSIONAL
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 9.000,00
Leveringsperiode: Geen voorraad -- 1 à 3 weken
MerkOmega
CollectieSpeedmaster Moonwatch
Referentie31030425004001
BinnenwerkManuele opwinding
CaliberOmega caliber 3861
KwaliteitslabelMETAS gecertificeerde chronometer
ComplicatiesChronograaf - Manufacture - Manuele opwinding
WijzerplaatWit
HorlogekastStaal
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter42 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Garantie5 jaar

De Speedmaster Moonwatch is een van 's werelds meest iconische uurwerken. Omdat hij deel uitmaakte van alle zes maanlandingen, is de legendarische chronograaf een indrukwekkende representatie van de avontuurlijke pioniersgeest van het merk.

Dit 42 mm grote Moonwatch met de referentie 310.30.42.50.04.001 van roestvrij staal, gepresenteerd op een gepolijst-geborstelde armband, is voorzien van saffierkristalglas aan de voorkant en aan de achterkant van de kast. Geïnspireerd door de 4e generatie Speedmaster-stijl gedragen op de maan, bevat het ook een asymmetrische kast, een wit gelakte wijzerplaat met toegepast OMEGA-logo en indexen, wijzers in Moonwatch-stijl en de beroemde stip boven de 90 op de zwart geanodiseerde aluminium ring.

Het horloge wordt aangedreven door de OMEGA Co-Axial Master Chronometer Caliber 3861, die de kleine secondewijzer, de 30-minutenrecorder en de 12-uursrecorder aandrijft, samen met de centrale chronograaffunctie.

Meer over Omega

Het Zwitserse horloge merk Omega is al 3 generaties lang partner in onze zaak. Louis Brandt heeft in het jaar 1848 de eerste zakhorloge assemblage fabriek opgestart in La Chaux-de-Fonds. De naam "Omega" wordt in het jaar 1894 gegeven bij de creatie van het 19''' mouvement. Dit beroemde calibre verkrijgt de naam "Omega". Enkele jaren later zal het hele horloge bedrijf omgevormd worden tot de merknaam Omega en kan de Omega horloge uitgroeien tot een begrip.

Vanaf deze periode volgen de ontwikkelingen en de innovaties bij de Omega horloges zich telkens op, maar ook belangrijke mondiale manifestaties vragen Omega als partner. Zo wordt het Zwitserse horlogemerk Omega time keeper van de Olympische spelen sinds 1932, reeds 27 keren op rij, het jaar wanneer ook het eerste waterdichte Omega horloge wordt ontworpen, de Marine. Uit deze ontwikkelingen wordt in 1948 de Seamaster geboren. In 1952 zal Omega horloges de eerste "chronometer" ontwikkelen in het model Constellation. Slechts tien jaar later wordt voor de Amerikaanse markt het model De Ville gelanceerd. Dit model draagt tot vandaag steeds de eerste nieuwe ontwikkelingen die men doorvoert in de gangwerken van het Omega horloge merk. Vanuit de passie van snelheid, chronometrie, en uiteindelijk ook de samenwerking met de ruimtevaart, ontwikkelt Omega het legendarische Speedmaster model, met vanaf 1969 de Original Moonwatch. Hierbij zijn alle 4 families geboren en worden ze verder in de toekomst uitgewerkt.

In het jaar 1999 wordt een nieuwe stap gezet in de innovatie van de Omega gangwerken: Co-Axial escapement wordt ontwikkeld dankzij de Engelsman Georges Daniels. Maar sinds 2007, 8 jaar na de eerste ontwikkelingen van de Co-Axial, volgen de innovaties zich zéér snel op. Op het ondertussen reeds legendarische gangwerk 8500 worden opeenvolgende toepassingen uitgevoerd; gebruik van de S1 14, silicon balance spring, 15,000 Gauss of het anti magnetisch maken van het gangwerk, en sinds 2015 de METAS chronometer certificatie met de strengste testresultaten nu gangbaar in de Zwitserse horloge industrie bij de verschillende horloge merken.

Omega is niet zomaar een horlogemerk, maar een industrieel innovator die steeds een stap verder zet om de markt telkens voor te zijn. De missie naar het ultiem gangwerk.

Dit zijn de Omega horloge families:

Heeft u verder vargen over verschillende modieuze horloge merken en ons aanbod kwalitatieve horloge merken, neem gerust contact op met onze zaak.

Bekijk alle horloges van Omega