Horloge RADO ANATOM AUTOMATIC R10202309

  • Anatom
Horloge RADO ANATOM AUTOMATIC R10202309
Horloge RADO ANATOM AUTOMATIC R10202309
Horloge RADO ANATOM AUTOMATIC R10202309
Horloge RADO ANATOM AUTOMATIC R10202309
Horloge RADO ANATOM AUTOMATIC R10202309
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 3.750,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkRado
CollectieAnatom
ReferentieR10202309
BinnenwerkAutomatic
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatBruin
HorlogekastStaal
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter32 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandAndere materialen
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Ontdek de perfecte harmonie van comfort en esthetiek met de Rado Anatom Automatic R10202309. Aangedreven door het Rado-kaliber R766-uurwerk en uitgerust met een Nivachron™ antimagnetische veer, zorgt dit horloge voor een nauwkeurige tijdweergave met moeiteloze elegantie. Het horloge is gemaakt voor duurzaamheid en verfijning en beschikt over een zwarte, matte hightech keramische lunette en een cilindrisch saffierglas met antireflectie aan de binnenkant. De transparante roestvrijstalen achterkant biedt een kijkje in de betoverende interne werking van het horloge. De wijzerplaat vertoont een boeiend cognac-zwart verloop, wat diepte en allure toevoegt aan het ontwerp van het horloge. De zwarte rubberen band is ontworpen voor de hele dag comfort en wordt vastgezet met een drievoudige sluiting van geborsteld roestvrij staal en een zwarte matte hightech keramische cover. Het horloge is waterdicht tot 50 meter. Of u nu nieuwe horizonten verkent of een statement maakt tijdens een formeel evenement, dit horloge is uw perfecte metgezel en staat voor tijdloze elegantie en precisie.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is een RADO automatisch gangwerk, en heeft een gemiddeld gangreserve van 72 uren.

De RADO horloge wordt geleverd met een originele RADO box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge de collectie van RADO, kan u steeds contact opnemen.

Opmerking: ook dit RADO horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een RADO Service Center. We zullen uw RADO horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Meer over Rado

“If we can imagine it, we can make it.
And if we can make it, we will.”

Rado staat bekend als de absolute meester in materialen omdat het een revolutie teweeg heeft gebracht in de traditionele horlogewereld en erin is geslaagd zich te onderscheiden door high-tech keramiek, ultralichte high-tech keramiek, gekleurde high-tech keramiek en Ceramos in zijn collecties te introduceren.

Rado, die talrijke prestigieuze internationale designprijzen heeft gewonnen en is uitgegroeid tot een van de meest innovatieve horlogemakers ter wereld, is altijd een pionier en leider geweest in het zetten van de norm en het verleggen van de grenzen van innovatie.

http://www.Rado.com

Ontdek het aanbod horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk snel de verschillende bijzondere horloge merken en kwalitatieve horloge merken in de webshop of in de winkel. 

 

Bekijk alle horloges van Rado