Horloge Breitling Avenger B01 Chronograph 44 Steel AB0147101B1A1

  • Avenger
Horloge Breitling Avenger B01 Chronograph 44 Steel AB0147101B1A1
Horloge Breitling Avenger B01 Chronograph 44 Steel AB0147101B1A1
Horloge Breitling Avenger B01 Chronograph 44 Steel AB0147101B1A1
Horloge Breitling Avenger B01 Chronograph 44 Steel AB0147101B1A1
Horloge Breitling Avenger B01 Chronograph 44 Steel AB0147101B1A1
Horloge Breitling Avenger B01 Chronograph 44 Steel AB0147101B1A1
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 8.200,00
Leveringsperiode: Geen voorraad -- 7 à 14 dagen
MerkBreitling
CollectieAvenger Chronograph 44
ReferentieAB0147101B1A1
BinnenwerkAutomatic Chronograph
CaliberBreitling caliber manufactuur B01
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf - Datum - Manufacture
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid300 Meter
Kastdiameter44 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie5 jaar

De Avenger is gebouwd voor straaljagerpiloten en ontworpen om de zwaarste cockpits aan te kunnen en steeds terug te komen voor meer. Maar je hoeft geen luchtmacht geloofsbrieven te hebben om het gedurfde ontwerp, de uitzonderlijke veerkracht en de next-level functionaliteit te waarderen. De collectie koppelt prestaties aan een verfijnde moderne luchtvaartstijl. De materialen van de collectie - roestvrij staal op de reguliere modellen; keramiek en titanium op de Night Mission - zijn afkomstig uit de luchtvaart, terwijl de kleuren van de wijzerplaten zijn ontleend aan de kleuren van militaire uniformen. Alle roestvrijstalen versies worden geleverd met een keuze uit een militaire leren band met een vouwsluiting of een roestvrijstalen armband met drie rijen en een micro-verstelbare vouwsluiting. Keramische modellen zijn gekoppeld aan een militaire leren band met een vouwsluiting van titanium. En of je nu een barrel roll kunt doen of niet, je zult alles waarderen aan de Avenger's 300 m waterdichtheid, easy-grip functionaliteit en corrosiebestendige constructie.

Deze Breitling Avenger Chronograph AB0147101B1A1, is vervaardigd uit een 44mm staal kast en armband. Het horloge heeft een zwarte wijzerplaat met een chronograaf en een datum aanduiding op 6uur en dit onder een saffier glas.

Het binnenwerk, de motor van het horloge, is het caliber Breitling B01 en heeft een gemiddeld gangreserve van 70 uren. Deze automatische chronograaf is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Avenger wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horlogede collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling