Horloge Franck Muller Vanguard Crazy Hours FM V45 CH BR (BL)

  • Vanguard
Horloge Franck Muller Vanguard Crazy Hours FM V45 CH BR (BL)
Alt text
€ 17.000,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkFranck Muller
CollectieVanguard
ReferentieFMV45CHBR(BL)
BinnenwerkAutomatic
ComplicatiesAutomatisch
WijzerplaatZilverkleur
HorlogekastStaal
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter26 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Franck Muller horloges zijn een van de mooiste en meest gecompliceerde ter wereld. De manufactuur werd opgericht in Genève door Franck Muller en Vartan Sirmakes met als doel het creëren van exclusieve uurwerken gekenmerkt door gecompliceerde bewegingen en originele ontwerpen. Dankzij de sterke in-house capaciteiten op vele gebieden van de Haute Horlogerie, werd dit jonge bedrijf snel een van de beste Zwitserse horlogerie merken. Vandaag geloven we dat we erin geslaagd zijn durf en creativiteit te combineren met een uitzonderlijke knowhow van de Haute Horlogerie.

De Vanguard™ collectie vaart een sportieve koers met deze nieuwe boeiende vorm en vraagt om een strakke en innovatieve esthetiek. De kenmerkende applique cijfers zijn zorgvuldig met de hand gepolijst en geborsteld. De wijzerplaat en de kroon geven de finishing touch aan de sportieve elegantie en de unieke esthetiek van het horloge. De band is slim geïntegreerd in de kast om het gebogen aspect van het uurwerk te behouden en uit te breiden, met als resultaat een prachtig en sportief uurwerk met een uniek ontwerp.

Deze Franck Muller FM V 45 CH BR uit de Vanguard Crazy Hours collectie heeft een 45mm staal kast en een zwart leren band. Het horloge beschikt over een zilverkleurige wijzerplaat met blauwkleurige duidelijke indexen.

De Franck Muller Collection wordt geleverd met een originele Franck Muller box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge de collectie van Franck Muller, kan u steeds contact opnemen.

Meer over Franck Muller

Franck Muller horloges zijn een van de mooiste en meest gecompliceerde horloges ter wereld. De fabrikant werd in Genève opgericht door Franck Muller en Vartan Sirmakes met als doel exclusieve uurwerken te creëren die worden gekenmerkt door gecompliceerde uurwerken en originele ontwerpen. Dankzij de sterke interne capaciteiten op tal van gebieden van Haute Horlogerie, werd dit jonge bedrijf al snel een van de beste Zwitserse horlogeriemerken. Vandaag geloven we dat we erin geslaagd zijn durf en creativiteit te combineren met uitzonderlijke knowhow van Haute Horlogerie.

Bekijk alle horloges van Franck Muller