Horloge SEIKO PRESAGE DAMES AUTOMATIC SRE007J1

  • PRESAGE
Horloge SEIKO PRESAGE DAMES AUTOMATIC SRE007J1
Alt text
€ 550,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkSeiko
CollectiePresage
ReferentieSRE007J1
BinnenwerkAutomatic
CaliberSeiko Caliber 2R05
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter30 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

De Seiko Presage 'Style60's' serie bestaat uit grensverleggende modellen, die het specifieke vintagegevoel combineren met het hoge niveau waarmee de Presage-collectie wereldwijd naam heeft gemaakt. 

Dit Seiko Presage SRE007J1 automatisch horloge heeft een zilverkleurige 30.3mm staal kast en wordt gepresenteerd op een stalen armband. Het horloge heeft een blauwe wijzerplaat met briljanten op de indexen en een datum aanduiding op 3uur en wordt beschermd door een mineraal glas.

De Seiko wordt geleverd met een originele Seiko box, vergezeld met alle documenten.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Seiko horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. 

Meer over Seiko

De Seiko Holdings Corporation, meestal afgekort tot Seiko is een Japans fabrikant van onder andere uurwerken en brillen. De Seiko Corporation heeft haar hoofdkantoor in Tokio.

Seiko werd in 1881 opgericht door Kintaro Hattori, toen deze in Tokio een klokkenwinkel opende. Elf jaar na dato begon hij met de productie van klokken onder de naam Seikosha (huis van perfectie).

Seiko was de eerste onderneming die het kwartshorloge op grote schaal produceerde. Seiko draagt zorg voor de tijdwaarneming bij tal van grote sportevenementen waaronder de Olympische Spelen, de WK Atletiek en het WK voetbal.

Seiko maakt ondertussen bekendheid met de collecties Prospex, Presage en Seiko 5.

Bekijk alle horloges van Seiko