Horloge Breitling Chronomat Automatic GMT 40 A32398101C1A1

  • Chronomat 40 GMT
Horloge Breitling Chronomat Automatic GMT 40 A32398101C1A1
Horloge Breitling Chronomat Automatic GMT 40 A32398101C1A1
Horloge Breitling Chronomat Automatic GMT 40 A32398101C1A1
Horloge Breitling Chronomat Automatic GMT 40 A32398101C1A1
Horloge Breitling Chronomat Automatic GMT 40 A32398101C1A1
Horloge Breitling Chronomat Automatic GMT 40 A32398101C1A1
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 5.950,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBreitling
CollectieChronomat 40 GMT
ReferentieA32398101C1A1
BinnenwerkAutomatic
CaliberBreitling caliber 32
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid200 Meter
Kastdiameter40 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

De Chronomat Automatic GMT 40 is Breitling's Tribute om te reizen, niet alleen vanwege de weergave met twee tijdzones, maar ook vanwege de gemakkelijke esthetiek. Subtiele wijzerplaatkleuren, gecombineerd met een volledig stalen kast en armband, passen bij elke garderobe. Ondertussen laat de toon-op-toon 24-uurs schaal de redi GMT-hand voor zichzelf spreken.

Het Breitling-kaliber 32 drijft de GMT-complicatie aan. Dankzij de 24-uursschaal kan de gebruiker een tweede tijdzone volgen en in één oogopslag weten of het dag of nacht is, terwijl de 'uienkroon' (een klassieke chronomatfunctie genoemd naar zijn gecanneleerde koepelvorm) gemakkelijke aanpassingen mogelijk maakt. Als een universeel sportstaal, bedoeld om over te steken tussen Breitling's lucht-, land- en zee universums, heeft de GMT 40 een indrukwekkende 200M waterbestendigheid.

De chronomat-missie staat bekend als 'een horloge voor elke achtervolging' en is nu meer dan ooit waar vanwege het praktische formaat en de ingetogen stijl van de GMT 40. Stevig genoeg voor de sportschool, maar slim genoeg voor black tie: als er één horloge is om mee te reizen, dan is dit het wel.

Het Breitling Chronomat GMT A32398101C1A1 horloge heeft een 40mm staal kast en armband. De wijzerplaat heeft een blauwe kleur met een datum aanduiding op 6uur. 

Het Breitling horloge wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling