Horloge Breitling Chronomat B01 42 PB0134101C1S1

  • Chronomat 42
Horloge Breitling Chronomat B01 42 PB0134101C1S1
Horloge Breitling Chronomat B01 42 PB0134101C1S1
Horloge Breitling Chronomat B01 42 PB0134101C1S1
Alt text
Alt text
Alt text
€ 10.900,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBreitling
CollectieChronomat B01 42
ReferentiePB0134101C1S1
BinnenwerkAutomatic Chronograph
CaliberBreitling caliber manufactuur B01
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf - Datum
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid200 Meter
Kastdiameter42 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandAndere materialen
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Breitling's multifunctionele horloge voor al uw bezigheden. De Chronomat heeft een belangrijke plaats in de geschiedenis van Breitling. Geïntroduceerd in 1984, in een tijd waarin extra dunne quartz uurwerken aan de orde van de dag waren, zette Breitling een gewaagde gok op een indrukwekkend geproportioneerd mechanisch horloge. Gebaseerd op de Frecce Tricolori-chronograaf, die in 1983 was ontwikkeld en gelanceerd in samenwerking met het beroemde Italiaanse luchteskader, vierde de Chronomat het eeuwfeest van Breitling in stijl en markeerde de terugkeer van de mechanische chronograaf naar zijn terecht prominente plaats bij het merk dat zijn wereldwijde reputatie op deze ongelooflijke horloges.

De Breitling Chronomat PB0134101C1S1 heeft een kast van 42 mm en de iconische lunette. Deze specifieke versie heeft een roestvrijstalen kast met een platina bezelplaat die past bij een ijsblauwe wijzerplaat. Deze Chronomat is alleen verkrijgbaar met een rubberen band.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het calibre manufacture Breitling 01, een mouvement gebouwd in eigen atelier, in het befaamde Breitling Chronométrie in La Chaux-de-Fonds, en heeft een gemiddeld gangreserve van 70 uren. Deze automatische chronograaf is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Chronomat B01 Chronograph 42 wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling