Horloge Breitling For Bentley AB0611 '57145-483-TWDH'

  • For Bentley
€ 5.990,00

Geen - Een

Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBreitling
ReferentieAB0611
BinnenwerkAutomatic Chronograph
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf - Datum
WijzerplaatZilverkleur
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter49 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie1 Jaar

Deze Breitling For Bentley met de referentie AB0611 is een heren automatisch chronograaf horloge en is tweedehands te koop. Het horloge is vervaardigd uit staal en heeft een zilverkleurige wijzerplaat met chronograaf en een datum aanduiding tussen 4 en 5uur.

  • Het horloge is aanwezig in onze zaak. U kan steeds vrijblijvend langskomen.
  • Aankoopdatum: 2019
  • De documenten en breitling box zijn aanwezig, het garantie boekje is niet aanwezig
  • Het horloge beschikt over een schitterende conditie.

TIP: U kan het horloge ook bezichtigen in onze zaak, maar informeer eerst even dat het horloge toch nog op voorraad is en niet net verkocht is.

Heeft u verder vragen ivm de aankoop van dit horloge of wenst u meer informatie ivm de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Onze referentie: 57145/483

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling