Horloge Rado Captain cook High-Tech ceramic 43mm R32128202

  • Captaincook
€ 3.900,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkRado
CollectieCaptain Cook
ReferentieR32128202
BinnenwerkAutomatic
CaliberRado caliber R734
ComplicatiesAutomatisch
WijzerplaatZwart
HorlogekastKeramiek
Waterdichtheid300 Meter
Kastdiameter43 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandKeramiek
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

2021: een jaar van hoop en heruitvinding is de tijd die is gekozen om een uurwerk zonder precedent te onthullen, en dat is hier om een revolutie teweeg te brengen. De Captain Cook High-Tech keramiek is het resultaat van vele jaren van onderzoek en ontwikkeling samen met de geschiedenis en traditie van de Rado Captain Cook.

Dit automatisch Rado horloge uit de Captain Cook collectie met de referentie R32128202 heeft een krasvrij saffierglas en beschermt deze uniek zwarte wijzerplaat. De 43 mm keramiek kast wordt gepresenteerd op een zilverkleurige keramiek armband.

De Captain Cook High-Tech keramiek is Rado's DNA ten volle. Aangedreven door het Rado-kaliber R734 met antimagnetische NivachronTM-spiraalveer, gekenmerkt door een sterke gangreserve van 80 uur.

De RADO Captain Cook Collection wordt geleverd met een originele RADO box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge de collectie van RADO, kan u steeds contact opnemen.

Opmerking: ook dit RADO horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een RADO Service Center. We zullen uw RADO horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Meer over Rado

Rado is bekend als de absolute meester in materialen. Het merk bracht namelijk een omwenteling teweeg in de traditionele horlogewereld en wist zich te onderscheiden door het gebruik van Hightech keramiek in zijn collecties. Bekend voor zijn innovaties en beroemd dankzij verschillende internationale designtrofee ’s.

Rado heeft een vernieuwende aanpak en blijft voortdurend zijn grenzen verleggen om esthetische en duurzame uurwerken te ontwerpen.

Ontdek het aanbod horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk snel de verschillende bijzondere horloge merken en kwalitatieve horloge merken in de webshop of in de winkel. 

 

Bekijk alle horloges van Rado