Horloge Breitling Super Chronomat B01 Chronograph 44 AB0136251B1A1

  • Chronomat 44
Horloge Breitling Super Chronomat B01 Chronograph 44  AB0136251B1A1
Horloge Breitling Super Chronomat B01 Chronograph 44  AB0136251B1A1
Horloge Breitling Super Chronomat B01 Chronograph 44  AB0136251B1A1
Alt text
Alt text
Alt text
€ 9.900,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBreitling
CollectieChronomat B01 44 Super
ReferentieAB0136251B1A1
BinnenwerkAutomatic Chronograph
CaliberBreitling caliber manufactuur B01
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf - Datum - Manufacture
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid200 Meter
Kastdiameter44 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie5 jaar

De Super Chronomat AB0136251B1A1 is geïnspireerd op de originele Chronomat uit de jaren 80. De Super Chronomat is de meest gedurfde van alle Chronomat-horloges. Het horloge heeft zwarte ceramische afwerkingen, zoals op de glasrand, de drukknoppen en de kroon. Het horloge is voorzien van een staal Rouleaux armband.

Toch zal dit multifunctionele sporthorloge uw gevoel voor stijl niet in de weg staan. De Super Chronomat is verkrijgbaar in verschillende kleur- en metaalvariaties, van roestvrij staal tot 18 k roodgoud. Het heeft ofwel de iconische Rouleaux-armband of een rubberen Rouleaux-geïnspireerde riem, gecombineerd met een vouwsluiting.

De Super Chronomat B01 44 wordt aangedreven door de Breitling Manufacture Calibre 01, een COSC-gecertificeerde chronometer.

 Het binnenwerk, de motor van het horloge is het calibre manufacture Breitling 01, een mouvement gebouwd in eigen atelier, in het befaamde Breitling Chronométrie in La Chaux-de-Fonds, en heeft een gemiddeld gangreserve van 70 uren. Deze automatische chronograaf is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Chronomat B01 Chronograph 44 wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling