Horloge Rado TRUE SQUARE DIAMONDS R27079702

  • True Square
Horloge Rado TRUE SQUARE DIAMONDS R27079702
Horloge Rado TRUE SQUARE DIAMONDS R27079702
Alt text
Alt text
€ 2.500,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkRado
CollectieTrue
ReferentieR27079702
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesDatum - Quartz
WijzerplaatGrijs
HorlogekastKeramiek
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter29 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandKeramiek
Kleur bandGrijs
Garantie2 Jaar

Bij Rado hebben we naam gemaakt door vierkante hightech keramische horloges te produceren. De True Square is een nieuwe kijk op een iconische Rado-vorm. Ons eerste horloge gemaakt met een vierkante geïnjecteerde monobloc hightech keramische kast, de True Square is licht, krasbestendig en comfortabel om te dragen. De Rado True Square onderscheidt zich door design en is de vorm van de dingen die komen gaan.

Dit quartz dames Rado horloge uit de True Square collectie met de referentie R27079702 heeft een grijze wijzerplaat met diamanten indexen en een datum op 3 uur. Een krasvrij saffierglas beschermt deze unieke wijzerplaat. De 29 mm vierkante keramische kast wordt gepresenteerd op een keramische armband. 

De RADO True Collection wordt geleverd met een originele RADO box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge de collectie van RADO, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit RADO horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een RADO Service Center. We zullen uw RADO horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Meer over Rado

“If we can imagine it, we can make it.
And if we can make it, we will.”

Rado staat bekend als de absolute meester in materialen omdat het een revolutie teweeg heeft gebracht in de traditionele horlogewereld en erin is geslaagd zich te onderscheiden door high-tech keramiek, ultralichte high-tech keramiek, gekleurde high-tech keramiek en Ceramos in zijn collecties te introduceren.

Rado, die talrijke prestigieuze internationale designprijzen heeft gewonnen en is uitgegroeid tot een van de meest innovatieve horlogemakers ter wereld, is altijd een pionier en leider geweest in het zetten van de norm en het verleggen van de grenzen van innovatie.

http://www.Rado.com

Ontdek het aanbod horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk snel de verschillende bijzondere horloge merken en kwalitatieve horloge merken in de webshop of in de winkel. 

 

Bekijk alle horloges van Rado