Breitling Strap - Diver Pro III Zwart voor Plooislot 155S 24/20 mm

  • 24 mm Plooislot
 Breitling Strap - Diver Pro III Zwart voor Plooislot 155S 24/20 mm
Alt text
€ 90,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBreitling
CollectieBreitling-Strap
Referentie155S
Kleur bandZwart

Dit is een originele Breitling Diver Pro III armband in een zwarte kleur. Deze Breitling band is voorzien voor een vouwsluiting, de sluiting is niet inbegrepen.

  • Merk: Breitling
  • Soort materiaal: Rubber
  • Kleur: Zwart
  • Maat: 24 mm
  • Slot: Vouwsluiting, slot niet inbegrepen
  • Referentie: 155S 

De maat is aangegeven in mm en is de afstand tussen de twee kastpoten van uw Zwitsers Breitling horloge. Heeft u verder vragen, vernemen we het graag.

Vindt u de juiste band niet op onze website, we zijn officieel Breitling dealer en kunnen elke originele Breitling band bestellen.

Heeft u problemen met een Breitling horloge, kan u steeds terecht in ons Breitling Service Center. Ons algemeen atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle toebehoren van Breitling