Horloge Breitling Strap - Crocoleder zwart voor plooislot 761P 24/20 mm

  • 24 mm Plooislot
Horloge Breitling Strap - Crocoleder zwart voor plooislot 761P 24/20 mm
Alt text
€ 560,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBreitling
CollectieBreitling-Strap
Referentie761P
HorlogebandLeder
Kleur bandZwart

Dit is een originele Breitling crocoleder armband 761P in een zwarte kleur met wit stiksel. Deze Breitling band is voorzien voor een vouwsluiting 20 mm, de sluiting is niet inbegrepen.

  • Merk: Breitling
  • Soort leder: Crocoleder
  • Kleur: Zwart
  • Maat: 24 mm
  • Slot: Vouwsluiting, slot niet inbegrepen
  • Referentie: 761P

De maat is aangegeven in mm en is de afstand tussen de twee kastpoten van uw Zwitsers Breitling horloge. Heeft u verder vragen, vernemen we het graag.

Vindt u de juiste band niet op onze website, we zijn officieel Breitling dealer en kunnen elke originele Breitling band bestellen.

Heeft u problemen met een Breitling horloge, kan u steeds terecht in ons Breitling Service Center. Ons algemeen atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling