Horloge GUCCI HORSEBIT YA140506 'OTL'

  • HORSEBIT
Horloge GUCCI HORSEBIT YA140506 'OTL'
Alt text
€ 1.790,00€ 1.163,50
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkGucci
ReferentieYA140506
ComplicatiesQuartz
WijzerplaatParelmoer
HorlogekastStaal
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter30 mm
HorlogebandLeder
Kleur bandZwart
EdelstenenBriljant
Garantie2 Jaar

Gucci staat aan de wereldtop van luxe-merken, wereldwijd erkend vanwege hun innovaties in mode en onberispelijke Italiaans vakmanschap.

Dit dames Gucci horloge met de referentie YA140506 uit de Gucci HORSEBIT collectie is een quartz uurwerk met Zwitsers binnenwerk. Dit horloge heeft een 30mm stalen kast. De parelmoer wijzerplaat wordt beschermd door saffier glas. Het horloge is afgewerkt met een zwarte lederen band en diamanten op de kast.

De volledige Gucci horloge collectie beschikt over twee jaren fabrieksgarantie, en wordt u geleverd in een bijzondere Gucci verpakking box.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Onze zaak beschikt over een horloge hersteldienst waardat alle horloge merken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden, zoals bv een nieuwe band voor het horloge.

Heeft u verdere vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Gucci

Gucci staat aan de wereldtop van luxe-merken, wereldwijd erkend vanwege hun innovaties in mode en onberispelijke Italiaans vakmanschap.

Al sinds Guccio Gucci het modehuis in 1921 in Firenze heeft opgericht, wordt het merk verkozen door de meest veeleisende mannen en vrouwen.

Eigentijdse glamour en traditionele ‘Made In Italy’ vakmanschap worden vertegenwoordigd in de Gucci designs en producten.

Invloedrijk, innovatieve en vooruitstrevende, Gucci is sterk in het opnieuw uitvinden van mode en heeft een geheel moderne benadering van mode. Onder het impuls van creatief directeur Alessandro Michele heeft hij het huis geherdefiniëerd voor de 21e eeuw, en voor verdere versterking van haar positie gerealiseerd als een van werelds meest vooraanstaande modehuizen. Eclectische, romantische en hedendaagse — Gucci producten vormen het hoogtepunt van de Italiaanse vakmanschap met een onovertroffen oog voor hun kwaliteit en aandacht voor detail. Gucci is onderdeel van de Kering Group, een wereldleider in kleding en accessoires die eigenaar is van een portefeuillemet krachtige luxe en sport- en lifestyle merken. 

Horloge merk Gucci brengt diverse sterke modische horloges. Ontdek snel het aanbod horloge merken bij Clem Vercammen en laat je verrassen door de modieuze horloge merken en kwalitatieve horloge merken

 

Bekijk alle horloges van Gucci