Breitling Navitimer 36 en 32

Bekijk alle horloges van Breitling
Breitling Navitimer 36 en 32
Breitling Navitimer 36 en 32
Breitling Navitimer 36 en 32
Breitling Navitimer 36 en 32
Breitling Navitimer 36 en 32
Breitling Navitimer 36 en 32
Breitling Navitimer 36 en 32

Twee nieuwe afmetingen

Op 7 september introduceert Breitling nieuwe modellen in de iconische Navitimer-collectie. De nieuwigheden komen in twee nieuwe afmetingen, met schitterende parelmoeren wijzerplaten, 18-karaats goud en duurzame diamanten.

De twee nieuwe aanwinsten hebben een kast met een diameter van 36 mm en 32 mm. Maar ze hebben nog veel meer te bieden dan alleen hun nieuwe formaat. De combinatie van pastelkleuren, parelmoeren en kostbare materialen met de kenmerkende geparelde lunette van de Navitimer resulteert in veelzijdige en elegante horloges.

 

Alle looks in een juweel van een horloge: De Navitimer Automatic 36

De 36 mm-Navitimer beschikt uiteraard over de geparelde lunette en de iconische ronde rekenliniaal die door piloten als analoge rekenmachine wordt gebruikt. Deze geven de Navitimer zijn onmiskenbare look. Het 36 mm-formaat is verkrijgbaar in een metallic muntgroene, zilveren of antraciet wijzerplaat met staafindexen, of met een witte parelmoeren wijzerplaat bezet met rondgeslepen diamanten. De diamanten zijn duurzaam en traceerbaar naar geaccrediteerde producenten die de SCS-007 Sustainability Rated Diamonds Standard hebben behaald. Er is ook een volledig gouden versie met gouden lunette gemaakt van traceerbaar goud gewonnen in ambachtelijke en kleinschalige mijnen die voldoen aan de criteria van de Swiss Better Gold Association. Alle horloges uit de collectie gemaakt met traceerbaar goud en/of diamanten zijn voorzien van het Origins-label, dat garant staat voor de productintegriteit van de hoogwaardige materialen.

De Navitimer 36 is uitgerust met het COSC-gecertificeerde Breitling-kaliber 17, dat zorgt voor een tijdsaanduiding met drie wijzers en automatisch opwindmechanisme.

 

Onberispelijke stijl, uitzonderlijke nauwkeurigheid: De Navitimer Automatic 32

Deze oogverblindende nieuwe interpretatie van het klassieke pilotenhorloge ziet af van de rekenliniaal ten gunste van een vereenvoudigd ontwerp van de wijzerplaat dat past bij de kleine diameter. De kracht van dit kleine horloge is de parelmoer wijzerplaat in poederroze en blauw - een primeur voor Breitling - naast de kleur klassiek wit. Net als de grotere 36 mm is voor de 32 mm gebruik gemaakt van duurzame traceerbare diamanten en goud in de volledig gouden versie. Ze zijn ook voorzien van het Origins-label.

De 32 mm-horloges worden aangedreven door het Breitling-kaliber 77. Dit is een uiterst nauwkeurig SuperQuartz™-kaliber dat COSC-gecertificeerd is. Het horloge is waterdicht tot 50 meter, wat indrukwekkend is voor een horloge van dit formaat.

 

De nieuwe Navitimer horloges ontdek je hier bij Clem Vercammen.

07/09/2023

Divider