OMEGA Seamaster Diver 300M

Bekijk alle horloges van Omega
OMEGA Seamaster Diver 300M
OMEGA Seamaster Diver 300M
OMEGA Seamaster Diver 300M
OMEGA Seamaster Diver 300M
OMEGA Seamaster Diver 300M
OMEGA Seamaster Diver 300M

JAMES BOND 60TH ANNIVERSARY

OMEGA's Seamaster Diver 300M is gelanceerd om zes decennia 007 op het scherm te vieren. Het horloge is één groot eerbetoon aan James Bond. Een van de opvallendste, speelse en dynamische knipogen naar 007 is de caseback van het horloge. Deze verwijst naar de iconische openingssequentie met Bond in silhouet en een draaiend geweerloop ontwerp. De non-stop draaibeweging zit onder het saffierglas en is gekoppeld aan de loop van de centrale secondewijzer. 

De Seamaster Diver 300M heeft een prachtig contrasterende blauwe wijzerplaat met een diameter van 42 mm met gerhodineerde uur- en minutenwijzers en een lollipop-secondewijzer van witgelakt aluminium. De lunette en wijzerplaat zijn beiden gemaakt van blauw oxaal geanodiseerd aluminium. Op de wijzerplaat zijn lasergegraveerde golven aangebracht. Op de lunette staat een duikschaal gevuld met witte Super-LumiNova. Het cijfer 60 vervangt de traditionele omgekeerde driehoek op de duikschaal. Het horloge wordt aangedreven door de Co-Axial Master Chronometer Calibre 8806 en wordt gepresenteerd op een mesh armband.

De stalen versie zit in een blauwe houten presentatiedoos in het originele Diver 300M golfpatroon, met drie stippen geïnspireerd op de klassieke Bond openingstitelsequentie, inclusief een geheime drukknop aan de rechterkant.

Voor Bond-fans en liefhebbers van goud heeft OMEGA een Seamaster Diver 300M geproduceerd met kast, armband en gesp in Canopus Gold™. De wijzerplaat in natuurlijk grijs silicium is een knipoog naar het zand van 007’s schuilplaats in de Caraïben. En OMEGA heeft voor een tikkeltje extra glamour gezorgd door de unidirectionele lunette van de gouden uitgave te bekleden met groen en geel behandelde diamanten.

05/01/2023

Divider