Seiko Prospex Alpinist

Bekijk alle horloges van Seiko
Seiko Prospex Alpinist
Seiko Prospex Alpinist
Seiko Prospex Alpinist
Seiko Prospex Alpinist

Exclusief model 'Rock Face'

Gedurende meer dan 50 jaar innovatie heeft Seiko voortdurend de grenzen van sporthorloges verlegd. Het merk heeft talloze historische uurwerken geïntroduceerd die daadwerkelijk vooruitgang hebben gebracht op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid, leesbaarheid en gebruiksgemak. De speciale editie Seiko Prospex Alpinist Limited Edition is er daar een van en is geïnspireerd op de rotswanden van de Europese bergketens.

Wijzerplaat

De ruige rotswanden van de Europese bergketens worden verfijnd weergegeven door de wijzerplaat met grijs reliëfpatroon. De uitstraling van de wijzerplaat verandert als de gezichtshoek wijzigt. Het motief van de wijzerplaat staat voor de robuustheid en duurzaamheid waar de Prospex collectie bekend om staat. De kleur van de wijzers en indexen illustreren de karakteristieke blauwige tinten van door het zonlicht opgeworpen bergschaduwen.

Eigenschappen

Dit horloge wordt aangeboden met een draaibare kompasring. De extreme duurzaamheid, onder andere dankzij de waterdichtheid van 20 bar / 200 m, is uitermate geschikt voor degenen die optimaal willen genieten van buitensportactiviteiten zoals trekking en bergbeklimmen. Deze Prospex ‘Rock Face’ is uitgerust met kaliber 6R35, dat een gangreserve van 70 uur biedt. Het saffierglas is afgewerkt met een antireflecterende coating aan de binnenzijde en vergroot de datumweergave op 3 uur.

Wereldwijd zijn er slechts 3000 stuks van dit horloge verkrijgbaar, waaronder een exemplaar in onze zaak.

Bron: website Seiko Official

03/01/2023

Divider