BR 05 Skeleton Nightlum

Bekijk alle horloges van Bell&Ross
BR 05 Skeleton Nightlum
BR 05 Skeleton Nightlum
BR 05 Skeleton Nightlum
BR 05 Skeleton Nightlum
BR 05 Skeleton Nightlum

Mechanisch juweel in beperkte oplage

Na de gelimiteerde BR 05 SKELETON met een grijze wijzerplaat in 2019, volgde in 2020 een blauwe versie. En nu is het de beurt aan een zwarte uitgave met een zweem van groen LumiNova®.

De BR 05 behoort tot een horlogeserie met geïntegreerde polsband, die een subliem geheel vormt met de horlogekast. Mooi aan deze BR 05 uurwerken is de 'skelet'-techniek, met een verregaande vereenvoudiging van het gangwerk – een Bell&Ross Caliber 322 volledig gecoat met zwart PVD. 

Voor het eerst wordt het Bell&Ross LUM-concept toegepast op een BR 05 om de leesbaarheid overdag en ‘s nachts te bevorderen. De uiterst verfijnde metalen indices en wijzers zijn gevuld met groen oplichtend Super- LumiNova® C5. Dit type werd speciaal gekozen voor zijn bleke maar krachtige groene kleur overdag en zijn uitzonderlijke helderheidskwaliteiten.

De grafische wijzerplaat is duidelijk en verschaft een schitterend dieptezicht. De vorm van de wijzers is een verwijzing naar neonlichtstrips. Het geheel lijkt gewichtloos boven de wijzerplaat te zweven.

De nieuwe BR 05 SKELETON NIGHTLUM is een limited edition waarvan slechts 500 exemplaren zijn geproduceerd. Nummer 470 is momenteel bij ons te verkrijgen.

28/07/2021

Divider