De Chronomat Breitling voor dames

Bekijk alle horloges van Breitling
De Chronomat Breitling voor dames
De Chronomat Breitling voor dames
De Chronomat Breitling voor dames
De Chronomat Breitling voor dames
De Chronomat Breitling voor dames
De Chronomat Breitling voor dames

Klaar voor elke opdracht

De allereerste Breitling Chronomat voor vrouwen is overal klaar voor. Deze visionaire tijdmeter gaat terug tot de jaren tachtig van de vorige eeuw, maar desalniettemin is het horloge bedoeld voor de innovatieve vrouwen van vandaag, die gedragsveranderingen teweeg kunnen brengen en stereotypen kunnen doorbreken. De nieuwe collectie Chronomat 36 en 32 belichaamt charme, zelfvertrouwen en een actieve levensstijl. Dit sportieve en tegelijk elegante horloge met een retromoderne toets past perfect rond een damespols, zowel tijdens een zakelijke bijeenkomst als een uitje naar het strand. 

De sublieme horloges in de collectie Chronomat voor dames zijn uitgerust met de iconische ‘Rouleaux de Breitling’-armband, met een vouwsluiting die zowel solide als elegant is. Zoals alle uurwerken van het merk zijn deze chronometers COSC-gecertificeerd. Die onafhankelijke controle garandeert hun Zwitserse precisie. Zwemsters, surfsters en duiksters zullen hun waterdichtheid tot op 100 meter op prijs stellen. 

Deze Breitling Chronomat is verkrijgbaar in twee afmetingen (Automatic van 36 mm en SuperQuartz™ van 32 mm) en er is keuze uit een brede waaier van metalen kasten, gaande van casual (roestvrij staal) tot luxueus (rood goud 18 kt) en veelzijdig (tweekleurig). Vrouwen die extra schittering willen, kunnen kiezen voor een glasrand en indexen die zijn bezet met diamanten. 

De Chronomat Automatic 36 wordt aangedreven door het kaliber Breitling 10, een uurwerk met een gangreserve van ongeveer 42 uur. Het uurwerk is verkrijgbaar in tien versies met speciaal gelakte wijzerplaat in het wit, lichtgroen, nachtblauw of koper. De Chronomat 32 wordt aangedreven door een kaliber Breitling 77 en heeft een autonomie van drie tot vier jaar. Hij is verkrijgbaar in zeven versies met witte of nachtblauwe wijzerplaat. 

Ontdek hier de volledige nieuwe Chronomat 32 en 36 collectie.

29/10/2020

Divider