Klassevol aanbod van kwalitatieve horloge merken

Bekijk alle horloges van Michael Kors
Klassevol aanbod van kwalitatieve horloge merken
Klassevol aanbod van kwalitatieve horloge merken

Clem Vercammen brengt kwalitatieve horloge merken voor dames, heren en kinderen. De aangeboden horloge merken hebben elk hun bijzondere eigenschappen en onderscheidende kenmerken. De modieuze collecties zijn een mode-item op zich.

Horloge merken brengen voor elk wat wils

Bij de keuze voor een horloge hou je best rekening met je eigen persoonlijke stijl zodat het je outfit die extra uitstraling geeft. De aangeboden horloge merken bij Clem Vercammen worden getypeerd door hun uitstekende kwaliteit gecombineerd met de nieuwste modetrends. Naast de stijlvolle traditionele horloges, zijn ook de nieuwste smartwatches echte blikvangers.

Doordat een smartwatch in verbinding staat en gesynchroniseerd wordt met je smartphone kan je onder meer berichten lezen, zien wanneer je gebeld wordt, social media updates ontvangen, en dat alles zonder je telefoon uit te moeten halen. Bij Clem Vercammen vind je de meest designvolle collecties van sterke horloge merken.

Horloge merken Fossil Q en Rodania evolueren mee

De smartwatches van Fossil Q zijn voorzien van een Android Wear besturing. Deze bieden de drager heel wat extra snufjes naast het tonen van de tijd. Behalve het weergeven van berichten, meet de horloge ook heel eenvoudig je lichaamsinspanningen op.  

Ook Rodania brengt een reeks smartwatches op de markt in samenwerking met Samsung. Deze combineren klassieke elementen van Rodania met smart notifications. Berichten en meldingen worden aangevuld met metingen van polsslag en activiteit.

Michael Kors daagt horloge merken uit voor designvolle ontwerpen 

Wie houdt van een stijlvolle en uiterst elegante smartwatch kan kiezen voor Michael Kors. Met een modieus ontwerp sluiten ze mooi aan bij de klassieke horloges van het merk. Wanneer ook het scherm aangepast wordt, lijkt het zelfs alsof je een gewone analoge horloge draagt.

De stijlvolle en elegante smartwatches van Michael Kors werken zowel met Apple als Android smartphones. Ze zijn voorzien van stembediening, social media en diverse apps. Bovendien kunnen de horloges verder gepersonaliseerd worden met keuze aan display en kleurtjes. Het polsbandje kan gekozen worden in leder of siliconen.

Ontdek het designvolle aanbod smartwatches en traditionele horloges van de beste horloge merken bij Clem Vercammen. Neem snel een kijkje op de webshop, of breng een bezoek aan de winkel en ontvang professioneel en persoonlijk advies. 

23/01/2017

Divider