MyFitnessPal & Polar, Voor mekaar gemaakt!

MyFitnessPal & Polar, Voor mekaar gemaakt!

Voor elkaar gemaakt

Polar is een samenwerking gestart met MyFitnessPal, de leidende gezondheidsapp die ontwikkeld is om al je maaltijden in een voedingslogboek bij te houden. Met Polar en MyFitnessPal verdubbel je je kansen om je voornemens waar te maken.

Deze geweldige combinatie met MyFitnessPal staat op het menu voor de Polar Loop, Polar M400 en de Polar V800. Zij zijn allemaal uitgerust met Polar’s zeer nauwkeurige calorieënteller; je kunt er dus zeker van zijn dat elke beweging wordt meegeteld! Je gegevens van je training en dagelijkse activiteit kunnen rechtstreeks naar je MyFitnessPal logboek verstuurd worden om je een goed beeld van je totale caloriebudget te geven.

Hoe ga je aan de slag? We hebben het heel gemakkelijk voor je gemaakt. Zet een stap richting een gezondere levensstijl en geniet van de voordelen van beide services door je accounts aan elkaar te koppelen in de Polar Flow app. Is je apparaat niet compatibel met Flow, dan is het wellicht tijd om jezelf te trakteren op een nieuwe, flitsende trainingspartner.

Ontdek meer over www.myfitnesspal.com.

Koop een nieuwe POlar met GPS functie: Polar M400

 Neem ook een kijkje naar onze uitgebreide aanbod schitterende horloge merken

04/03/2015