Tommy Hilfiger

UNDER CONSTRUCTION - binnenkort alle modellen online!

Tommy Hilfiger is één van 's werelds toonaangevende design merken en wordt internationaal erkend door het vieren van de essentie van de klassieke coole Amerikaanse stijl. Preppy, maar met een twist.

Opgericht in 1985, Tommy Hilfiger levert premium styling, kwaliteit en waarde voor de consument over de hele wereld. Oprichter Tommy Hilfiger blijft in het bedrijf de belangrijkste ontwerper en geeft leiding en richting voor het ontwerpproces.

De horloges van horloge merk Tommy Hilfiger worden geleverd met een originele Tommy Hilfiger verpakking, en twee jaren garantie.

Juwelier Clem Vercammen is een officiële Tommy Hilfiger dealer. De Tommy Hilfiger horloges kunnen online aangekocht worden maar ook in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg beschikken we over een zéér grote Tommy Hilfiger collectie.

Heeft u verder vragen over de Festina collectie of andere kwalitatieve horloge merken, bent u opzoek naar een speciaal Tommy Hilfiger horloge of horloges van andere horloge merken, neem snel even contact. Bij Clem Vercammen vind je een ruim aanbod horloge merken, online en in de winkel.