Juweel Buddha To Buddha Edwin/Ben Small ring 620

  • Edwin/Ben
Juweel Buddha To Buddha Edwin/Ben Small ring 620
Juweel Buddha To Buddha Edwin/Ben Small ring 620
Alt text
Alt text
€ 139,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBuddha to Buddha
Referentie620
JuweelRing
Materiaal & kleurZilver 925
Garantie2 Jaar

Het verhaal van Buddha to Buddha begint in 1997. De oprichter van het merk, op zoek naar de diepere betekenis van het leven, besloot een meditatiereis door Zuidoost-Azië te maken. Eenmaal daar begon hij te tekenen. Met de hulp van een plaatselijke zilversmid bracht hij zijn schetsen tot leven. De eerste armband was een feit en Buddha to Buddha was geboren. Tegenwoordig worden deze zilveren meesterwerken nog steeds vervaardigd door de allerbeste ambachtslieden. Buddha to Buddha is er trots op dat elk sieraad nog altijd met de hand wordt gemaakt. Hierdoor is elk stuk uniek.

Deze nieuwe Ben/Edwin serie laat puur vakmanschap zien en heeft twee designs in één iconische schakelcombinatie. Kan je niet kiezen tussen de Ben of Edwin armband? Dan is deze serie de perfecte oplossing! De Edwin schakel is gefuseerd met een Ben schakel. Niet alleen heel bijzonder om te zien, maar ook technisch een hele uitdaging voor de zilversmeden om te maken. Het resultaat: een vernieuwende, stoere armband die een waar kunstwerk is. De armband is ook verkrijgbaar in een grotere versie als de Edwin/Ben XS armband. De Ben/Edwin serie bevat ook een prachtige ring die deze twee iconische weeftechnieken combineert.

U kan ook uitkijken naar een bijpassend juweel.

Indien de maat van het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstelling welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Meer over Buddha to Buddha

BUDDHA TO BUDDHA

Buddha tot Buddha oprichter Batul Loomans heeft zijn eerste – inmiddels beroemde-armband in 1994 geschetst op een strand in Goa, India.

Met de help van meditatie en véél tijd door te brengen met invloedrijke mentoren zoals Osho, heeft Batul een creatieve “vonk” ervaren en de filosofie dat het begin van zijn merk heeft gestimmuleerd. Het was dezelfde Osho, die tijdens de one-on-one meditatie sessies met Batul, alsook "Buddha to Buddha", ervan overtuigde dat elke persoon gelijk is, en zodus werd het merk geboren.

CRAFTSMANSHIP

Het Indonesische eiland Bali is wereldwijd bekend voor zijn superieur vakmanschap en daarom is deze plaats de natuurlijke geboorteplaats voor onze iconische zilveren sieraden. De traditionele ambachtslieden combineren eeuwenoude vakmanschap, kennis en technieken voor de productie van de beste en meest verbluffende matrix van juwelen. Het is de liefde en aandacht door een echt persoon dat een product een kostbaar juweel maakt, en het is dit geloof dat Buddha tot Buddha drijft, juwelen te ontwikkelen zonder compromis.

KWALITEIT

De Buddha to Buddha producten staan voor kwaliteit tot in elk detail. De hoogste rang 925 Sterling Zilver wordt gebruikt voor de ambacht van onze mooie sieraden.

UNIEK

Onze benadering van de ontwerpers is uniek. Er zijn geen verwijzingen of andere merken die invloed hebben op de conceptie van onze producten, gewoon de gevolgen van onze natuurlijke omgeving, in al hun glorie. Wat Buddha to Buddha producten zelfs unieker maakt is het feit dat onze ambachtslieden de meeste van onze sieraden volledig met de hand maken, wat maakt dat de creatie van een armband maximaal drie volle dagen in beslag nemen.

UNISEX

Er is geen geslacht, noch het ras, de leeftijd of de religie in onze geest wanneer we ontwerpen. Onze ontwerpen zijn voor iedereen die een holistische kijk op de wereld heeft, en geniet van een gezonde levensstijl en is zich bewust van de schoonheid van het leven. Daarom dat onze prachtige ontwerpen, vet of geraffineerd, er goed uitzien op elke trotse drager.

Bekijk alle juwelen van Buddha to Buddha