Juweel FOPE - SOLO Flex'it Armband 634B PAVE M GB

  • SOLO
Juweel FOPE - SOLO Flex'it Armband 634B PAVE M GB
Juweel FOPE - SOLO Flex'it Armband 634B PAVE M GB
Alt text
Alt text
€ 5.500,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkFope
CollectieSolo
Referentie634B PAVE M GB
JuweelArmband
Materiaal & kleurBicolor goud 18 karaat
EdelstenenBriljant

Het Italiaanse familiebedrijf Fope wordt door de vierde generatie aan de top van de internationale markt van juwelen gehouden.

Fope creëert met haar unieke Flex'It collectie licht rekbare juwelen volledig uit 18 karaat goud.
De diameter van een Flex'it armband kan tot 30% uitrekken, door deze eigenschap kan u een armband gewoon over uw vingers tot aan uw pols rollen. De omtrek van uw pols is dezelfde als die van de armband. Ook ringen uit deze Flex'it collectie rekken uit, zo kan u ze aan comfortabel aan verschillende vingers dragen.

Deze armband uit de Flex'it Solo familie is een 18 karaat geelouden juweel met de referentie 634B PAVE. De centrale rondel uit 18 karaat witgoud is gezet met briljantjes in pavé zetting. De briljanten hebben een gezamenlijk gewicht van 0.29ct.

Deze armband heeft de maat Medium

Fope juwelen worden geleverd in een eigen luxe Fope verpakking.

Indien het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstellingen welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Fope

Umberto Cazzola opende zijn eerste goudsmederij in 1929 en gaf hier zijn innovatieve aanpak door aan zijn zoon Odino. Het bedrijf specialiseerde zich in het maken van gouden armbanden van horloges, in opdracht van Zwitserse top horlogemerken.

Met de toevoeging van de derde generatie in het bedrijf werd al hun expertise overgedragen naar een eigen juwelen lijn. De signatuur stijl van Fope met de Novecente mesh bracht hen veel succes in Italië.

Deze generatie, reeds de vierde, heeft ervoor gezorgd dat Fope een permanente plaats houdt in de internationale markt van juwelen en er uitspringt als een van de symbolen van de Made in Italy elegantie en kwaliteit.

De productie bevindt zich nog altijd in Vicenza, Italië, niet ver van het originele complex waar Fope begonnen is.

Bekijk alle juwelen van Fope