Juweel Gemini Sparta Zilver Green SP3

  • Sparta
Juweel Gemini Sparta Zilver Green SP3
Juweel Gemini Sparta Zilver Green SP3
Juweel Gemini Sparta Zilver Green SP3
Alt text
Alt text
Alt text
€ 79,95
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkGemini
ReferentieSP3
JuweelArmband
Materiaal & kleurZilver 925

Gemini armbanden worden handgemaakt in België met natuurlijke stenen van over de hele wereld.

De Gemini Sparta Green herenarmband is de ultieme combo, die 's werelds meest duurzame elementen, Steen en Staal, samenbrengt. Het combineert een lang gevormde Jasper Natuursteen in een glanzende roestvrij stalen geketende armband. De Sparta-armband is met een lang geslepen steen bedekt en is een kunstwerk.

De Sparta Serie bestaat uit 4 verschillende kleuren. De natuursteen Jasper - uit Mexico - is een ondoorzichtig gesteente dat afkomstig is van minerale afzettingen van vulkanische as. Deze natuurstenen stimuleren het zelfvertrouwen. Deze natuurstenen staan bekend om het verbeteren van het zelfvertrouwen en het gevoel van eigenwaarde.

Gemini juwelen worden verzonden in een speciale verpakking.

Om uw juiste maat te weten, meet u gewoon uw polsomtrek met een meetlint en voegt hier 1cm aan toe.

Indien het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstelling welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Meer over Gemini

Dit bijzondere merk is opgericht in 2013 door Belgische tweelingbroers. Zij stichtten Gemini met als doel hoogstaande kwaliteitsarmbanden voor de man te produceren. Ondertussen zijn al menige mannen ook fan geworden.

Gemini armbanden worden gemaakt in 3 social projecten in België. We zijn trots dat we sinds 2018 officieel erkend zijn als een Belgisch Handmade product, handgemaakt product door de Belgische ondernemers vereniging UNIZO.

Voor onze armbanden gebruiken we stenen van topkwaliteit. Ze komen van over de hele wereld - van Zuid-Afrika tot Noorwegen. Onze armbanden zijn rasechte mannen juwelen. Maar geen zorg, iedereen kan een armband naar keuze krijgen.

Bekijk alle juwelen van Gemini