Juweel Gemini Gem Hurricane Armband G10

  • Gem
Juweel Gemini Gem Hurricane Armband G10
Alt text
€ 39,95
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkGemini
ReferentieG10
JuweelArmband
Garantie2 Jaar

Gemini armbanden worden handgemaakt in België met natuurlijke stenen van over de hele wereld.

De Gemini Hurricane armband G10 is gemaakt van de kostbare natuursteen Pietersiet. Deze steen is afkomstig uit Azië en wordt alleen gevonden in de provincie Henan. Hij werd voor het eerst beschreven door Sid Pieters, die hem de naam gaf ter ere van zijn vader. Pietersiet stenen kunnen helpen bij het omgaan met verandering en het loslaten van negatieve gebeurtenissen uit het verleden.

De Gem-serie bestaat uit 12 verschillende kleuren. De Pietersite natuursteen - afkomstig uit Azië - wordt alleen gevonden in de provincie Henan en werd voor het eerst beschreven door Sid Pieters, die hem in de eer van zijn vader noemde. Het helpt bij het omgaan met verandering.

Gemini juwelen worden verzonden in een speciale verpakking.

Om uw juiste maat te weten, meet u gewoon uw polsomtrek met een meetlint en voegt hier 1cm aan toe.

Indien het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstelling welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Meer over Gemini

Dit bijzondere merk is opgericht in 2013 door Belgische tweelingbroers. Zij stichtten Gemini met als doel hoogstaande kwaliteitsarmbanden voor de man te produceren. Ondertussen zijn al menige mannen ook fan geworden.

Gemini armbanden worden gemaakt in 3 social projecten in België. We zijn trots dat we sinds 2018 officieel erkend zijn als een Belgisch Handmade product, handgemaakt product door de Belgische ondernemers vereniging UNIZO.

Voor onze armbanden gebruiken we stenen van topkwaliteit. Ze komen van over de hele wereld - van Zuid-Afrika tot Noorwegen. Onze armbanden zijn rasechte mannen juwelen. Maar geen zorg, iedereen kan een armband naar keuze krijgen.

Bekijk alle juwelen van Gemini