Juweel Gemini Gem Tiger Eye G4

  • Gem
Juweel Gemini Gem Tiger Eye G4
Alt text
€ 39,95
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkGemini
CollectieClassics
ReferentieG4
JuweelArmband

Gemini armbanden worden handgemaakt in België met natuurlijke stenen van over de hele wereld.

De Gemini Gem Tiger Eye herenarmband bestaat uit hoogwaardige, gladde Tiger Eye kralen. Deze stenen armband zorgt voor een stijlvolle maar edgy look die je outfit naar een nieuw niveau brengt.

De Gem-serie bestaat uit 12 verschillende kleuren. De natuursteen Tiger Eye - uit Zuid-Afrika - is een variant op kwarts en staat bekend om zijn intense gouden en bruine kleurlagen. Het is een bloedversterker, die de kracht en vitaliteit verbetert.

Gemini juwelen worden verzonden in een speciale verpakking.

Om uw juiste maat te weten, meet u gewoon uw polsomtrek met een meetlint en voegt hier 1cm aan toe.

Indien het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstelling welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Meer over Gemini

Dit bijzondere merk is opgericht in 2013 door Belgische tweelingbroers. Zij stichtten Gemini met als doel hoogstaande kwaliteitsarmbanden voor de man te produceren. Ondertussen zijn al menige mannen ook fan geworden.

Gemini armbanden worden gemaakt in 3 social projecten in België. We zijn trots dat we sinds 2018 officieel erkend zijn als een Belgisch Handmade product, handgemaakt product door de Belgische ondernemers vereniging UNIZO.

Voor onze armbanden gebruiken we stenen van topkwaliteit. Ze komen van over de hele wereld - van Zuid-Afrika tot Noorwegen. Onze armbanden zijn rasechte mannen juwelen. Maar geen zorg, iedereen kan een armband naar keuze krijgen.

Bekijk alle juwelen van Gemini