Juweel Gemini - Gem Black Lava

  • Black Lava
Juweel Gemini - Gem Black Lava
Alt text
€ 39,95
Leveringsperiode: 5 à 7 dagen
MerkGemini
ReferentieG12
JuweelArmband

Gemini armbanden worden handgemaakt in België met natuurlijke stenen van over de hele wereld.

Deze armband is vervaardigd uit zwarte kralen en Gemini logo. De steen gebruikt in deze armband is lava steen, afkomstig uit Azië. Deze steen zou een kalmerend effect hebben op emoties en houdt je met beide voeten op de grond.

Gemini juwelen worden verzonden in een speciale verpakking.

Om uw juiste maat te weten, meet u gewoon uw polsomtrek met een meetlint en voegt hier 1cm aan toe.

Indien het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstelling welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.


Meer over Gemini

Dit bijzondere merk is opgericht in 2013 door Belgische tweelingbroers. Zij stichtten Gemini met als doel hoogstaande kwaliteitsarmbanden voor de man te produceren. Ondertussen zijn al menige mannen ook fan geworden.

Gemini armbanden worden gemaakt in 3 social projecten in België. We zijn trots dat we sinds 2018 officieel erkend zijn als een Belgisch Handmade product, handgemaakt product door de Belgische ondernemers vereniging UNIZO.

Voor onze armbanden gebruiken we stenen van topkwaliteit. Ze komen van over de hele wereld - van Zuid-Afrika tot Noorwegen. Onze armbanden zijn rasechte mannen juwelen. Maar geen zorg, iedereen kan een armband naar keuze krijgen.

Bekijk alle juwelen van Gemini