Juweel Gemini - Gem Grey Wolf

  • Grey Wolf
€ 39,95
JuweelArmband
ReferentieG8

Gemini armbanden worden handgemaakt in België met natuurlijke stenen van over de hele wereld.

Deze armband is vervaardigd uit grijze kralen en Gemini logo. De steen gebruikt in deze armband is lakriviet, afkomstig uit Noorwegen. Deze steen wordt geassocieerd met het element aarde. Het dragen van lakriviet zou logisch redeneren bevorderen en beschermen tegen slechte energie.

Gemini juwelen worden verzonden in een speciale verpakking.

Om uw juiste maat te weten, meet u gewoon uw polsomtrek met een meetlint en voegt hier 1cm aan toe.

Indien het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstelling welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.


Meer over Gemini

Dit bijzondere merk is opgericht in 2013 door Belgische tweelingbroers. Zij stichtten Gemini met als doel hoogstaande kwaliteitsarmbanden voor de man te produceren. Ondertussen zijn al menige vrouwen ook fan geworden.

Door het gebruik van natuurlijke stenen uit alle delen van de wereld zijn zij erin geslaagd deze vooropgestelde hoge kwaliteit te bereiken.

Deze 'handmade in Belgium' armbanden worden handgemaakt in samenwerking met verschillende sociale projecten. Zo geven zij kansen aan mensen die niet op de gewone arbeidsmarkt terecht kunnen.

Bartel Van Riet is één van hun bekende ambassadeurs.

Bekijk alle juwelen van Gemini