Juweel GEMINI MELAS BLACK/BLACK M1

  • MELAS
Juweel GEMINI MELAS BLACK/BLACK M1
Juweel GEMINI MELAS BLACK/BLACK M1
Juweel GEMINI MELAS BLACK/BLACK M1
Alt text
Alt text
Alt text
€ 39,95
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkGemini
ReferentieM1
JuweelArmband
EdelstenenKleursteen

Gemini armbanden worden handgemaakt in België met natuurlijke stenen van over de hele wereld.

De Gemini Melas Black/Black herenarmband combineert klassieke zwarte matte kralen met uw favoriete glanzende zwarte kralen. De kleurencombinatie van 6 glanzende kralen met zwarte matte stenen maakt van de Melas Collectie een must-have armband.

 De Melas serie bestaat uit 6 verschillende kleuren. De natuursteen Onyx - uit Brazilië - behoort tot de eenkleurige kwartssteen en is een van de beste natuurstenen. Het is een beschermende steen en helpt het zelfvertrouwen te vergroten.

Gemini juwelen worden verzonden in een speciale verpakking.

Om uw juiste maat te weten, meet u gewoon uw polsomtrek met een meetlint en voegt hier 1cm aan toe.

Indien het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstelling welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Meer over Gemini

Dit bijzondere merk is opgericht in 2013 door Belgische tweelingbroers. Zij stichtten Gemini met als doel hoogstaande kwaliteitsarmbanden voor de man te produceren. Ondertussen zijn al menige mannen ook fan geworden.

Gemini armbanden worden gemaakt in 3 social projecten in België. We zijn trots dat we sinds 2018 officieel erkend zijn als een Belgisch Handmade product, handgemaakt product door de Belgische ondernemers vereniging UNIZO.

Voor onze armbanden gebruiken we stenen van topkwaliteit. Ze komen van over de hele wereld - van Zuid-Afrika tot Noorwegen. Onze armbanden zijn rasechte mannen juwelen. Maar geen zorg, iedereen kan een armband naar keuze krijgen.

Bekijk alle juwelen van Gemini