In vertrouwen pre-owned juwelen aankopen

Enerzijds schenken wij u, als kandidaat koper, een selectief gekozen aanbod van pre-owned/tweedehands juwelen van goede kwaliteit. U kan in vertrouwen deze aangeboden artikelen aankopen. Let wel, de vooropgestelde prijzen zijn netto prijzen. Hier gelden geen extra online promotie kortingen. Indien u het juweel wenst te inspecteren, neem even contact op met onze zaak om zeker te zijn dat het horloge aanwezig is.

Plaats uw juweel op onze site te koop

Anderzijds kunnen wij uw juweel online tweedehands te koop aanbieden op deze pagina, zodat u een grote kans maakt om het juweel aan een betrouwbare koper te kunnen verkopen.

Indien wij u hierbij kunnen helpen, gelieve ons onderstaande info te bezorgen:

  • Aankoopdatum van het juweel
  • Duidelijke foto’s van het juweel
  • Publieke aankoopprijs van het juweel
  • Uw verkoopprijs
  • De staat van het artikel (is het juweel opgekuist bv)
  • Zijn er documenten (garantie) en originele verpakking aanwezig?

U verkoopt het juweel: een kandidaat koper brengen we met u in contact zodat u verder afspraken kan maken en het juweel verkopen. Deze dienst is geheel gratis.

Wij verkopen het Juweel: wij verkopen het juweel in onze zaak aan de kandidaat koper. Indien het juweel niet aanwezig is in onze zaak zullen we het horloge opvragen na interesse van de kandidaat koper. Bij een verkoop van het juweel in onze zaak zal 10% commissie aangerekend worden op de verkoopprijs van het juweel.

Heeft u verder vragen vernemen we het graag.

Succes!