Horloge Rado Centrix R30021152

  • Centrix
Horloge Rado Centrix R30021152
Horloge Rado Centrix R30021152
Horloge Rado Centrix R30021152
Horloge Rado Centrix R30021152
Horloge Rado Centrix R30021152
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 1.750,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkRado
CollectieCentrix
ReferentieR30021152
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesDatum - Quartz
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter39 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Duurzaam. Mooi. Een horloge voor leven. Achter dit alles schuilt er een traditie van visionair onderzoek en geavanceerde technologische materialen. Alleen de beste materialen worden goedgekeurd voor gebruik in Rado horloges. Maar duurzaamheid is niet voldoende, schoonheid en comfort zijn ook belangrijke parameters. Daarom maakt het Rado gebruik van high-tech keramiek, een materiaal dat voldoet aan de drie wensen van deze pionier het vlak.

Dit Rado horloge uit de Centrix collectie met de referentie  R30021152 heeft een krasvrij saffierglas en beschermt deze unieke zwarte wijzerplaat. De 39 mm roestvrij staal kast wordt gepresenteerd op een stalen en keramische armband. 

De RADO Centrix Collection wordt geleverd met een originele RADO box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge de collectie van RADO, kan u steeds contact opnemen.

Opmerking: ook dit RADO horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een RADO Service Center. We zullen uw RADO horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Meer over Rado

“If we can imagine it, we can make it.
And if we can make it, we will.”

Rado staat bekend als de absolute meester in materialen omdat het een revolutie teweeg heeft gebracht in de traditionele horlogewereld en erin is geslaagd zich te onderscheiden door high-tech keramiek, ultralichte high-tech keramiek, gekleurde high-tech keramiek en Ceramos in zijn collecties te introduceren.

Rado, die talrijke prestigieuze internationale designprijzen heeft gewonnen en is uitgegroeid tot een van de meest innovatieve horlogemakers ter wereld, is altijd een pionier en leider geweest in het zetten van de norm en het verleggen van de grenzen van innovatie.

http://www.Rado.com

Ontdek het aanbod horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk snel de verschillende bijzondere horloge merken en kwalitatieve horloge merken in de webshop of in de winkel. 

 

Bekijk alle horloges van Rado