Horloge Franck Muller Long Island FM 952 QZ REL

  • Long Island
Horloge Franck Muller Long Island FM 952 QZ REL
Alt text
€ 14.400,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkFranck Muller
CollectieLong Island
ReferentieFM952QZREL
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesQuartz
WijzerplaatZilverkleur
HorlogekastGoud 18 karaat
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter26 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandBruin
Garantie2 Jaar

Franck Muller horloges zijn een van de mooiste en meest gecompliceerde ter wereld. De manufactuur werd opgericht in Genève door Franck Muller en Vartan Sirmakes met als doel het creëren van exclusieve uurwerken gekenmerkt door gecompliceerde bewegingen en originele ontwerpen. Dankzij de sterke in-house capaciteiten op vele gebieden van de Haute Horlogerie, werd dit jonge bedrijf snel een van de beste Zwitserse horlogerie merken. Vandaag geloven we dat we erin geslaagd zijn durf en creativiteit te combineren met een uitzonderlijke knowhow van de Haute Horlogerie.

De architectuur van de Long Island™ is een eerbetoon aan de Art Deco beweging in een nieuwe visie op de Novecento stijl. De Long Island, gedreven door zijn rechthoekige vorm en cijfers is uitgegroeid tot een toonaangevende collectie van Franck Muller. Dankzij de rechthoekige en gebogen cijfers is de Long Island een iconisch model geworden dat perfect past om de pols van heren.

Deze Franck Muller FM 952 QZ REL uit de Long Island collectie heeft een 26mm 18 karaat rosé gouden kast en een bruin lederen band. Het horloge beschikt over een zilverkleurige wijzerplaat met duidelijke indexen.

De Franck Muller Collection wordt geleverd met een originele Franck Muller box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge de collectie van Franck Muller, kan u steeds contact opnemen.

Meer over Franck Muller

Franck Muller horloges zijn een van de mooiste en meest gecompliceerde horloges ter wereld. De fabrikant werd in Genève opgericht door Franck Muller en Vartan Sirmakes met als doel exclusieve uurwerken te creëren die worden gekenmerkt door gecompliceerde uurwerken en originele ontwerpen. Dankzij de sterke interne capaciteiten op tal van gebieden van Haute Horlogerie, werd dit jonge bedrijf al snel een van de beste Zwitserse horlogeriemerken. Vandaag geloven we dat we erin geslaagd zijn durf en creativiteit te combineren met uitzonderlijke knowhow van Haute Horlogerie.

Bekijk alle horloges van Franck Muller