Horloge SEIKO 5 SPORTS AUTOMATIC SSK001K1

  • 5 SPORTS
Horloge SEIKO 5 SPORTS AUTOMATIC SSK001K1
Alt text
€ 470,00
Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
MerkSeiko
Collectie5 Sports
ReferentieSSK001K1
BinnenwerkAutomatic
CaliberSeiko Caliber 4R34
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter42 mm
GlasMineraalglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

Sinds de lancering in 1968 staat de Seiko 5 Sports-collectie voor mechanische horloges die synoniem zijn van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Toen de collectie in 2019 opnieuw werd gelanceerd, is er een actieve en jeugdige dynamiek aan toegevoegd. Seiko 5 Sports zet opnieuw een stap voorwaarts met de introductie van het eerste model met een GMT-kaliber. Met als basis het beproefde en vertrouwde 4R kaliber, biedt deze nieuwe serie van drie ontwerpen het gemak van een GMT-aanduiding.

Dit Seiko 5 Sports SSK001K1 automatisch horloge heeft een zilverkleurig 42.5mm staal kast en wordt gepresenteerd op een stalen armband. Het horloge heeft een zwarte wijzerplaat met een datum aanduiding op 3uur en wordt beschermd door een mineraalglas.

Het 4R34 Seiko kaliber met datumweergave en een 24-uurswijzer is een mechanisch kaliber. Het horloge laadt zich tijdens het dragen automatisch op door het omzetten van de arm- en polsbewegingen van de drager in energie. Beweging van het horloge zorgt ervoor dat de hoofdveer van het horloge wordt opgewonden. Deze veer is de energiebron. Handopwinding van het uurwerk is ook mogelijk. Wanneer het horloge volledig is opgeladen heeft het horloge een gangreserve van ongeveer 41 uur.

De Seiko wordt geleverd met een originele Seiko box, vergezeld met alle documenten.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Seiko horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. 

Meer over Seiko

De Seiko Holdings Corporation, meestal afgekort tot Seiko is een Japans fabrikant van onder andere uurwerken en brillen. De Seiko Corporation heeft haar hoofdkantoor in Tokio.

Seiko werd in 1881 opgericht door Kintaro Hattori, toen deze in Tokio een klokkenwinkel opende. Elf jaar na dato begon hij met de productie van klokken onder de naam Seikosha (huis van perfectie).

Seiko was de eerste onderneming die het kwartshorloge op grote schaal produceerde. Seiko draagt zorg voor de tijdwaarneming bij tal van grote sportevenementen waaronder de Olympische Spelen, de WK Atletiek en het WK voetbal.

Seiko maakt ondertussen bekendheid met de collecties Prospex, Presage en Seiko 5.

Bekijk alle horloges van Seiko