Horloge SEIKO PRESAGE AUTOMATIC SRPJ17J1

  • PRESAGE
Horloge SEIKO PRESAGE AUTOMATIC SRPJ17J1
Alt text
€ 450,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkSeiko
CollectiePresage
ReferentieSRPJ17J1
BinnenwerkAutomatic
CaliberSeiko caliber 4R35
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatBruin
HorlogekastStaal
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter39.50 mm
GlasMineraalglas
HorlogebandLeder
Kleur bandBruin
Garantie2 Jaar

De Seiko Presage 'Style60's' serie bestaat uit grensverleggende modellen, die het specifieke vintagegevoel combineren met het hoge niveau waarmee de Presage-collectie wereldwijd naam heeft gemaakt. 

Dit Seiko Presage SRPJ17J1 automatisch horloge heeft een zilverkleurige 39.5mm staal kast en wordt gepresenteerd op een bruin lederen armband. Het horloge heeft een bruine wijzerplaat met datum aanduiding op 3uur en wordt beschermd door een mineraalglas.

Het 4R35 Seiko kaliber met datumweergave is een mechanisch kaliber. Het horloge laadt zich tijdens het dragen automatisch op door het omzetten van de arm- en polsbewegingen van de drager in energie. Beweging van het horloge zorgt ervoor dat de hoofdveer van het horloge wordt opgewonden. Deze veer is de energiebron. Handopwinding is ook mogelijk. Wanneer het horloge volledig is opgeladen heeft het horloge een energiereserve van ca. 41 uur.

De Seiko wordt geleverd met een originele Seiko box, vergezeld met alle documenten.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Seiko horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. 

Meer over Seiko

De Seiko Holdings Corporation, meestal afgekort tot Seiko is een Japans fabrikant van onder andere uurwerken en brillen. De Seiko Corporation heeft haar hoofdkantoor in Tokio.

Seiko werd in 1881 opgericht door Kintaro Hattori, toen deze in Tokio een klokkenwinkel opende. Elf jaar na dato begon hij met de productie van klokken onder de naam Seikosha (huis van perfectie).

Seiko was de eerste onderneming die het kwartshorloge op grote schaal produceerde. Seiko draagt zorg voor de tijdwaarneming bij tal van grote sportevenementen waaronder de Olympische Spelen, de WK Atletiek en het WK voetbal.

Seiko maakt ondertussen bekendheid met de collecties Prospex, Presage en Seiko 5.

Bekijk alle horloges van Seiko