Horloge CERTINA DS-8 CHRONOMETER CERTIFICATIE C033.851.21.097.00

  • DS-8
Horloge CERTINA DS-8 CHRONOMETER CERTIFICATIE C033.851.21.097.00
Horloge CERTINA DS-8 CHRONOMETER CERTIFICATIE C033.851.21.097.00
Alt text
Alt text
€ 495,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkCertina
CollectieDS-8
ReferentieC0338512109700
BinnenwerkQuartz
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesQuartz
WijzerplaatGroen
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter41 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

Dit uurwerk heeft niets te verbergen. De royale wijzerplaat van 41,5 mm geeft de uren, minuten en seconden met stijl en precisie weer. Het onafhankelijke Zwitserse testinstituut voor chronometers, COSC, heeft het een certificaat toegekend dat de kwaliteit bevestigt.

Het Certina horloge uit de collectie DS-8 met de referentie C033.851.21.097.00 heeft een 41.50mm stalen kast en een staal armband. Een krasvrij saffierglas beschermt de groene wijzerplaat.

Het horloge is chronometer gecertificeerd. Het binnenwerk, de motor van het horloge is een Certina Precidrive quartz gangwerk, en heeft een gemiddeld gangreserve van 2 jaar.

Het Certina horloge wordt geleverd met een originele Certina box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge de collectie van Certina, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Certina horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Certina Service Center. We zullen uw Certina horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Meer over Certina

THE SPORT WATCH BRAND IS BORN

De gebroeders Adolf en Alfred Kurth starten in 1888 een horlogeproductie in de Zwitserse stad Grenchen. De broers starten met drie werknemers in een gebouw naast het ouderlijk huis. De volgende jaren wordt gestaag meer mensen in dienst genomen gezien het succes van het merk.

In het jaar 1906 kiezen de broers Kurth een naam voor het merk: "Grana", kort voor "Granacus", de Latijnse naam voor Grenchen.

Na de komst van zoon Erwin wordt een expansie van het horloge bedrijf gerealiseerd. Sinds de jaren 30 is de naam Certina in gebruik genomen. Een internationale naam wat betekend “Certus” uit het Latijn, of certitude, zekerheid. Gedeponeerd in 1939 en in gebruik tot vandaag.

Een belangrijke mijlpaal voor het horloge merk Certina is het jaar 1959 wanneer het DS Concept is geboren: een waterdicht horloge tot 200 meter en zéér schokvrij. Dat was voor die tijd baanbrekend.

Vandaag betekend het DS Concept:

  • Saffier glas
  • Joint rond de tige
  • Dubbele joint in de kroon
  • Speciale joint rond de kastdeksel
  • Versterkt kastdeksel

Dit zijn de belangrijkste families van het kwalitatieve horloge merk:

Onze zaak beschikt over een Certina herstelatelier. U kan het Certina horloge steeds bezorgen voor een periodiek onderhoud of voor een volledige revisie.

Heeft u verder vragen over de collectie van de Certina of andere van onze horloge merken, we beantwoorden uw vragen graag.

 Neem gerust een kijkje naar het ruime aanbod horloge merken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Certina