Horloge Rado Hyperchrome Classic Diamonds R33099918

  • Hyperchrome
Horloge Rado Hyperchrome Classic Diamonds R33099918
Alt text
€ 3.200,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkRado
CollectieHyperchrome
ReferentieR33099918
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesDatum - Quartz
WijzerplaatParelmoer
HorlogekastStaal
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter35 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
EdelstenenBriljant
Garantie2 Jaar

Geïnspireerd door vintage Rado uurwerken, de sportieve-chic HyperChrome familie werd onthuld in 2012 als de Rado uurwerk dat voor elke gelegenheid functioneel is. Met meer dan 70 verschillende modellen is de familie HyperChrome is zeer veelzijdig. U kan kiezen uit een automatisch horloge, met een opmerkelijke reeks van kleuren, maten, stijlen en innovatieve materialen.

Dit dames Rado horloge uit de HyperChrome collectie met de referentie R33099918 heeft een Parelmoer wijzerplaat met stalen indexen en een glasrand gezet met briljanten. Een krasvrij saffierglas beschermt deze unieke wijzerplaat. 

De RADO HyperChrome Collection wordt geleverd met een originele RADO box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge de collectie van RADO, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit RADO horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een RADO Service Center. We zullen uw RADO horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Meer over Rado

“If we can imagine it, we can make it.
And if we can make it, we will.”

Rado staat bekend als de absolute meester in materialen omdat het een revolutie teweeg heeft gebracht in de traditionele horlogewereld en erin is geslaagd zich te onderscheiden door high-tech keramiek, ultralichte high-tech keramiek, gekleurde high-tech keramiek en Ceramos in zijn collecties te introduceren.

Rado, die talrijke prestigieuze internationale designprijzen heeft gewonnen en is uitgegroeid tot een van de meest innovatieve horlogemakers ter wereld, is altijd een pionier en leider geweest in het zetten van de norm en het verleggen van de grenzen van innovatie.

http://www.Rado.com

Ontdek het aanbod horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk snel de verschillende bijzondere horloge merken en kwalitatieve horloge merken in de webshop of in de winkel. 

 

Bekijk alle horloges van Rado