Horloge Ice-Watch - ICE Cosmos - Blue Shades - 016301

  • ICE Cosmos
€ 99,00
Leveringsperiode: 2 à 3 dagen
HorlogekastKunststof
KastdiameterSmall
HorlogebandRubber
WijzerplaatBlauw
Waterdichtheid100 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkQuartz
Kleur bandBlauw
Referentie016301

Dit Ice-Watch horloge 016301 maakt deel uit van de ICE Cosmos collectie, dat onderdeel is van de ICE collectie. Glitter en sparkles, deze collectie is voor jou gemaakt! Versierd met steentjes, ICE Cosmos-horloges maken uw outfits compleet met een chique en luxueuze gloed.

De siliconen horlogekast en armband van de ICE Cosmos horloges zijn uit één stuk en vormen zo een vloeiend geheel. Dit horloge heeft een donker blauwe kleur. De wijzerplaat heeft een zelfde blauwe kleur met gouden wijzers en gouden ring rondom de wijzerplaat. De indexen zijn gezet met steentjes in verschillende tinten blauw.

ICE Glam horloges worden geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie en in een eigen unieke Ice-Watch verpakking.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe armband voor het horloge. Heeft u verder vragen kan u steeds  contact  opnemen.

Meer over Ice Watch

Ice Watch, opgericht in 2006, is een Belgisch product, uitgevonden door Jean-Pierre Lutgen uit Bastenaken.

Met zijn flashy kleuren en siliconen bandjes werd Ice-Watch al snel hét hebbeding. Tot op vandaag is dit nog niet veranderd.

De collectie is uitgebreid naar ander materialen, kleuren en motieven om op de modemarkt in te spelen maar de hoofdgedachte is niet veranderd: modeaccessoires die uiterlijk luxeproducten zijn, verkopen tegen een toegankelijke prijs. Zo vormt horloge merk Ice Watch één van de populairste modieuze horloge merken bij Clem Vercammen

Neem een kijkje in de webshop of in de winkel en ontdek er de verschillende kwalitatieve horloge merken en modische horloge merken

 

 

Bekijk alle horloges van Ice Watch