Horloge Casio Vintage - A168WG-9EF

Horloge Casio Vintage - A168WG-9EF
Alt text
€ 60,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkCasio
CollectieVintage
ReferentieA168WG-9EF
ComplicatiesAlarm - Annual Calendar - Chronograaf - Datum - Day-Date - Digitaal - Quartz
WijzerplaatGoud
HorlogekastPleetgoud geel
WaterdichtheidSpatwaterdicht
Kastdiameter36 mm
HorlogebandPleetgoud
Kleur bandGoud
Garantie2 Jaar

Dit Casio horloge met referentie A168WG-9EF maakt deel uit van de Casio Vintage collectie. Het quartz aangedreven horloge heeft een pleetgoud stalen kast en armband. De digitale wijzerplaat heeft een goudkleurige rand.

De tijd kan in een 12 of 24 uur formaat weergegeven worden. De wijzerplaat kan verlicht worden via een knop aan de zijkant. Een alarm en stopwatch functie zijn onderdeel van dit multifunctioneel horloge.

Casio horloges genieten van twee jaar garantie. Het horloge wordt geleverd in een passende Casio verpakking.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe lederen armband voor het horloge. Heeft u verder vragen kan u steeds  contact  opnemen.

 

Meer over Casio

"Creativiteit en engagement" 

Het bedrijfsmotto van horloge merk Casio. Opgestart in 1957, hun eerste horloge gelanceerd in 1974, streeft Casio er nog altijd naar een bijdrage te leveren aan de maatschappij door het creëren van originele, nuttige producten. 

Innovatieve functies die mensen helpen in hun dagelijkse leven. Casio zijn de uitvinders van radiogestuurde horloges op zonne-energie en de G-SHOCK horloges, die niet breken wanneer u ze laat vallen. Zo hoort Casio tot de kwalitatieve horloge merken

Bekijk snel de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Casio