info online shop

U kan horloges en juwelen online kopen via onze webshop. We bieden u alvast een uitgebreid gamma. Maar indien u een horloge of juweeltje niet vindt in onze online aanbiedingen, kan u ons altijd op de hoogte brengen via een e-mail. Zo kunnen we u op de hoogte houden en kan u genieten van onze promoties.

Waarom zou u online uurwerken of juwelen kopen in onze zaak?

 • Omdat u vanuit de huiskamer kan kiezen en bestellen;
 • Omdat uw aankoop thuis geleverd wordt, de leveringsperiode is afhankelijk van de voorraad*
 • Omdat er binnen België geen transportkosten*** worden aangerekend vanaf een aankoop van €66.
 • Omdat u als internetklant kan genieten van onze online promotie;
 • Omdat u kan genieten van onze speciale websitepromoties: deze promoties gelden uitsluitend bij een online aankoop;
  • -10% bij aankoop van 1 artikel**.
  • -20% bij aankoop vanaf 5 artikelen**.
 • Omdat wij steeds bereikbaar zijn voor al uw vragen, we zullen u graag te woord staan;
 • Omdat wij een controleerbare online shop zijn, u kan onze zaak te Heist-op-den-Berg steeds een bezoek brengen, u bent altijd welkom;

*Levering:

De levering zal volgen naargelang de snelheid van uw betaling en de voorraad/merk van het aangekochte product. Zo stellen we alles in het werk om u het product te bezorgen binnen de 5 à 10 dagen na de aankoop en het ontvangen van de betaling. Indien we deze termijn niet kunnen verzekeren, wordt u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht. Past de nieuwe voorgestelde datum niet, dan kan u de bestelling annuleren en wordt de betaling zonder aarzelen teruggestort.

De status van de bestelling kan geraadpleegd worden via de website. Bovenaan de pagina kan u op account klikken en zo makkelijk uw bestelling opvolgen.

**Geen promotie:

 • Op de producten uit de outletpagina, tweedehands aanbiedingen, speciale promoties, acties of gelimiteerde producten.
 • Wij zijn een officiële verdeler, en zo mogen we op sommige horloge en juwelen merken van de producent geen online promotiekortingen toegepast worden; zoals Diesel, Fossil, Skagen, Michael Kors, DKNY, Pandora, en nog andere...

***Portkosten:

 • Vanaf een aankoop van €66 worden de bestellingen ZONDER portkosten verzonden. Een aankoop van minder dan €66 wordt een portkost voor België aangerekend van €7.
 • Buiten België: Nederland €7.50, buiten de Benelux landen €15.
 • Binnen een straal van 15km rond onze zaak, worden geen aankopen gratis verzonden, maar kunnen deze worden opgehaald in onze zaak, of zal €7 port aangerekend worden.

Betaalmogelijkheden

U kan enerzijds kiezen voor een online bankoverschrijving zodat u rustig de betaling kan doorvoeren, of u kan anderzijds betalen via Paypall, waarbij al uw kredietkaarten worden aanvaard. Dat is veilig en gemakkelijk.

Bevestiging

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw bestelling en de betalingsvoorwaarden. De bestelde goederen worden u toegestuurd na ontvangst van uw betaling op onze rekening.

Niet goed, terugzenden

Indien het product niet beantwoordt aan uw verlangen kan dit steeds terug gezonden worden. Dat kan binnen de 5 dagen na ontvangst, in de originele verpakking en zonder gebruikt te zijn. Wanneer we het product en de verpakking ontvangen, wordt het nauwkeurig nagekeken op eventuele beschadigingen.

Trouwringen actie

We beschikken over een grote collectie trouwringen, waaronder de merken Duo, Auro Design, Amici, Tessina, Traditionals en Memoire. Indien u een eigen ontwerp heeft of wenst te maken, willen we u hierbij graag assisteren en vervolgens de creatie realiseren in onze ateliers.

 • Een cadeau aan het trouwpaar: 10% korting en een gratis gravure.

Tweedehands aanbiedingen - Outletpagina

Op de tweedehands pagina schenken wij de kandidaat-koper een selectief gekozen aanbod van tweedehands kwaliteitshorloges. De koper kan vol vertrouwen het aangeboden horloge aankopen. Let wel, onze online korting is niet geldig voor deze aanbiedingen.

Bovendien kunnen wij hier uw tweedehands horloge online zetten op deze pagina, zodat u een grotere kans maakt om het horloge aan een betrouwbare koper te verkopen, voor een juiste prijs. Informeer naar onze procedure.

Op de outletpagina's vindt u nieuwe juwelen en horloges die u aan een zéér aantrekkelijke prijs worden aangeboden.

Let wel, het zijn vaste prijzen met vaste kortingen: De online promotie geldt niet voor deze producten. Op al deze nieuwe producten gelden de gebruikelijke garantievoorwaarden (2 jaar fabrieksgarantie). Dit garantiecertificaat wordt samen met de originele verpakking en het horloge overhandigd.

Als online juwelier, wensen wij u alvast veel winkelplezier.