Longines Mini DolceVita

Bekijk alle horloges van Longines
Longines Mini DolceVita
Longines Mini DolceVita
Longines Mini DolceVita
Longines Mini DolceVita
Longines Mini DolceVita
Longines Mini DolceVita
Longines Mini DolceVita

Double strap

De Longines Mini DolceVita-collectie, gelanceerd in 2023, wordt dit jaar uitgebreid met nieuwe modellen met dubbele horlogebandjes in zwart, beige goud, roze, rood, oranje of groen nappaleer. De nieuwe Mini DolceVita-modellen worden gepresenteerd in hun kenmerkende rechthoekige kasten met of zonder diamanten. Longines ambassadrice Kate Winslet onthult de nieuwe lijn in een originele campagne die haar unieke visie op tijd viert.

De Mini DolceVita is een eigentijds juweel/horloge en een uitbreiding van de Longines DolceVita-familie, die oorspronkelijk geïnspireerd is op een legendarisch stuk dat het merk in 1927 creëerde. Er is ook een subtiele verwijzing naar de paardenwereld die het horlogemerk zo genegen is: de gaatjes in de bandjes zijn genummerd van 1 tot 6, net als de stijgbeugelriemen die het zadel verbinden met de stijgbeugels van een paard. De nieuwe Mini DolceVita-modellen worden gepresenteerd in een roestvrijstalen rechthoekige kast van 21,50 mm x 29,00 mm, zijn waterbestendig tot 30 meter en uitgerust met een zeer nauwkeurig L178 quartzuurwerk.

Ze zijn verkrijgbaar in zes varianten.
Drie versies hebben een verzilverde rechthoekige Romeinse wijzerplaat die zich onderscheidt door de flinqué decoratie. Deze emailtechniek zorgt ervoor dat de verfijnde geometrische motieven in reliëf naar voor komen. Geschilderde Romeinse cijfers en geblauwd stalen wijzers maken het ontwerp van de wijzerplaat compleet. De vierkante subdial voor de kleine seconden wordt weergegeven op 6 uur. Deze 3 modellen hebben een dubbele band van nappaleer in zwart, roze of beige goud met ivoorkleurig stiksel. De twee laatstgenoemde modellen zijn versierd met 38 Top Wesselton diamanten.
Nog eens drie varianten zijn verkrijgbaar met een ronde, verzilverde en gezandstraalde Cosmo wijzerplaat. De urenindicator, in mat wit, scheidt het buitenste vierkante deel van de binnenste cirkel. Het ontwerp van de wijzerplaat wordt gecompleteerd door een ronde matwitte subdial voor de kleine seconden op 6 uur. De uren in geschilderde Romeinse cijfers en langwerpige indexen vormen samen met de blauwe stalen wijzers een contrast met de lichte tinten van de effen wijzerplaat. Deze modellen hebben nappalederen banden in rood, oranje of groen.

29/04/2024

Divider